Mobotix præsenterer ny IP-dørtelefon

Oprettet 24/08/2010 – 08:50

Mobotix lancerer nu en ny dørtelefon, T24, der kan skabe større sikkerhed mod ubudne gæster i private ejendomme og mindre erhvervsvirksomheder. T24 har et indbygget 3 megapixel-kamera, der gør det muligt at overskue hele området omkring en hoveddør – når som helst og hvor som helst fra i verden.
Med dørtelefonen har Mobotix udviklet et nyt produkt med hemisfærisk teknologi, der gør det muligt at overskue et helt indgangsparti uden blinde vinkler – fra gulv til loft og fra væg til væg. Det giver et langt bedre udsyn end traditionelle dørkameraer, og besøgende behøver ikke at stå lige foran linsen for at blive set. T24 er baseret på den internationale videotelefon-standard VoIP/SIP og H.264.
Fjernadgang fra hele verden
Når dørklokken aktiveres, etableres der forbindelse til en VoIP-videotelefon, en standard computer eller en touchskærm via netværket. Herefter er det muligt at få lyd- og videoadgang til dørtelefonen – en funktion, der kan bruges, uanset hvor man befinder sig i verden. Det gør det muligt at lukke gæster ind i opgangen, selvom man ikke er hjemme. Det kan fx være praktisk, hvis rengøringshjælpen skal ind i lejligheden, mens man er på ferie.
Det er også muligt at efterlade en videobesked ved dørtelefonen, hvis man kommer forgæves på besøg. Og omvendt kan der indspilles en personlig besked til besøgende, der ringer på dørklokken, mens man ikke er hjemme.
Professionel adgangskontrol
Systemet kan også tilføjes et adgangsmodul fra Mobotix, så dørtelefonen fungerer som professional adgangskontrol med angivelse af pinkode eller ved brug af en RFID-transponder. Den indendørs sikkerhedsdøråbner gør det samtidig umuligt at åbne døren med vold, og et indbygget batteri garanterer, at døren også kan åbnes og lukkes forsvarligt, hvis der er strømafbrydelse.
T24 anvendes med MxEasy software, der er udviklet af Mobotix. Med softwaren kan en hvilken som helst computer omdannes til et multifunktionelt T24 fjernbetjeningssystem med en intuitiv brugerflade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *