Når svanen går til frisøren

Oprettet 13/08/2008 – 15:35

Frisørernes eget selskab ”DESIGN FRISØRERNE A.M.B.A.” lancerer som de første i verden en professionel shampoo og conditioner, Pure & Simple, der har gjort sig fortjent til både Svanemærket og Astma-Allergi Forbundets mærke.
Nu kan man få rent hår med ren samvittighed. I hvert fald hvis man vælger at gå til en DESIGN FRISØR, der som de første professionelle frisører i verden har fået sat et Svanemærke og et Astma-Allergi Forbundets logo på deres shampoo og hårplejeprodukt, Pure & Simple.
Verdensnyheden udmærker sig ved at have samme høje kvalitet som øvrige frisørhårplejeprodukter, samtidig med at de tager hensyn til dig, frisørerne og naturligvis miljøet. Serien indeholder ingen parfumer, farvestoffer eller parabener. Den er neutral, lugtfri og udgør minimal risiko for allergisk reaktion. Det gør, at den kan anvendes af hele familien – store som små.
”Vi har udviklet Pure & Simple produkterne med henblik på at skåne forbrugeren for allergifremkaldende stoffer og samtidig passe på naturen. De fleste går til frisøren for at lade en professionel tage vare på deres hår og ønsker derefter at fortsætte derhjemme med plejende produkter. Disse forbrugere vil vi gerne give muligheden for at kunne vælge professionelle hårplejeprodukter til, samtidig med at de vælger parfumer og andre allergifremkaldende stoffer fra”, siger Tomas Dalqvist, Direktør for DESIGN FRISØRERNE A.M.B.A.
Svanemærket sætter skrappe krav til miljø, og Astma-Allergi Forbundets deklarationsordning sætter krav til produkterne for at minimere risiko for kontaktallergi og eksem. Fremtidens frisørsalon gør det samme – rent og enkelt!
http://www.design-frisor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *