NCC Construction holder kursen

Oprettet 18/08/2011 – 12:06

NCC Construction Danmark A/S fortsætter den positive udvikling i første halvår af 2011
”Det er tilfredsstillende at kunne fremlægge et halvårsregnskab, der viser, at NCC fortsætter en udvikling med øget omsætning og øget ordreindgang,” siger administrerende direktør for NCC Construction Danmark A/S Torben Biilmann.
NCC Construction Danmark A/S realiserede i 1. halvår 2011 en nettoomsætning på 1.212 mio. kr. og et driftsresultat på 61 mio. kr. (5,0 %) mod en omsætning i samme periode sidste år på 990 mio. kr. og et driftsresultat på 36 mio. kr. (3,6 %). Ordreindgangen i 1. halvår 2011 beløb sig til 1.583 mio.kr, som sammenlignet med 1. halvår 2010 er en stigning på 213 mio.kr, svarende til ca. 15 %.
”Den øgede ordreindgang er både et udtryk for, at aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen er svagt stigende, men er i særdeleshed også udtryk for, at kunderne sætter pris på den måde, vi løser opgaverne på,” siger Torben Biilmann.
”Det er positivt, at stigningen i ordreindgang følges af stigende kundetilfredshed. Det er et resultat af, at vi er blevet bedre til at lytte til kunderne og imødekomme deres ønsker og behov. Men det er også et resultat af, at flere og flere kunder går i dialog med os tidligt i processen, hvilket giver os mulighed for at være med til at forme bygge- og anlægsprojekterne, så de bliver til succeser for kunderne og for os.”
”Virtual Design & Construction (VDC) er et af de redskaber, der gør os i stand til at indgå i en konstruktiv dialog med kunderne. Vi får mulighed for at visualisere byggeriet og vise kunden, hvad ændringer i projektet betyder i tid og økonomi. Sammen med kunderne kan vi afprøve forskellige løsninger, og resultatet er ofte byggerier, der er bedre og billigere,” siger Torben Biilmann.
”I første halvår af 2011 har vi under overskriften ”CoCreate Construction” med god respons holdt møder, workshops og konferencer med kunder og samarbejdspartnere i vores hovedsæde i Hellerup. Lige nu afholder vi en sommerskole i samarbejde med Henning Larsen Architects, hvor ingeniør- og arkitektstuderende får mulighed for at prøve kræfter med VDC, når de skal udvikle idéer til en energirenovering af en eksisterende bygning.”
Resten af året vil byde på flere møder med kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi ser frem til,” siger Torben Biilmann. ”Vi får et stort udbytte af disse møder og konferencer og ser det som en naturlig del af vores forretning at lade os inspirere og inspirere andre.”
Millioner kroner 1. halvår 2011 1. halvår 2010 Helår 2010 Ordreindgang 1.583 mio. kr. 1.370 mio. kr. 2.987 mio. kr. Nettoomsætning 1.212 mio. kr. 990 mio. kr. 2.266 mio. kr. Driftsresultat (EBIT) 61 mio. kr. 36 mio. kr. 97 mio. kr. Driftsmarginal
(EBIT %) 5,0 % 3,6 % 4,3 %

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *