NIARN KLAR MED ALBUM OG FILM

Oprettet 04/03/2009 – 09:15

Den selvudnævnte white trash-konge af dansk rap er tilbage på næste mandag den 9. marts efter et par års steneri i Malmø, og sammen med albummet ”Rød Aalborg” får man desuden en DVD med den hjemmedrejede og hudløst ærlige dokumentarfilm ”Rød Aalborg – The Movie”.
Niarn har brugt de sidste par måneder på at sige ”Undskyld (Jeg Var Fuld)” og budskabet har nået bredt ud. Singlen har været en flittig gæst på radiostationernes playlister og musikvideoen har allerede passeret over 300.000 views på YouTube.
Nu kommer hele albummet, ”Rød Aalborg”, både som CD og DVD.
”Man kan sige, at ’Rød Aalborg’ behandler de mere almindelige aspekter i mit liv. Der er også livs- og samfundsanskuelser, som jeg ikke pillede ved før i tiden. Før pillede jeg mig jo kun i navlen” griner den originale nordjyde.
Sammen med albummet får man DVD’en, ”Rød Aalborg – The Movie”, hvor fans i løbet af lidt over en times tid kommer helt tæt på eksil-ålborgenseren. Turen starter i pladestudiet hvor dele af albummet er skabt og ender i knap så ædru tilstand samme sted efter en tur forbi blandt andet Amsterdam, Grønland, Tenerife.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *