Nokias nyeste GPS-enhed indeholder det bedste Nokia Maps har at tilbyde

Oprettet 16/02/2009 – 12:24

Barcelona, Spanien – Siden den første Nokia Navigator blev lanceret for to år siden, har virksomheden konstant opdateret og forbedret dets stedsbaserede tjenester og introducerer nu den nyeste enhed i Navigator porteføljen, nemlig Nokia 6710 Navigator. Endnu en ny i rækken er Nokia 6720 classic, som er bygget op omkring arven fra de traditionelle “candybar” mobiler, og udmærker sig på alle områder.
“Navigationsløsningen i Nokia 6710 Navigator er blandt de bedste. Den indeholder alt det, du kan forvente af en dedikeret GPS-enhed sammen med alle de fordele, der er forbundet med en konvergeret mobil,” siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. Løsningen inkluderer det nyeste inden for Maps software udviklingen med kørsel i real tid og navigation til fodgængere, komplette regionale kort og hardware elementer som den dedikerede navigationsnøgle, trykfølsomt område for nemt at kunne zoome og en stor skærm, der er optimeret til udendørs visning. “Vi har ønsket at gøre navigationsoplevelsen så nem og effektiv som overhovedet muligt, hvilket betyder, at navigationslicensen er installeret i forvejen og er klar til brug, så snart du tænder for navigationen,” fortsætter Ström.
Den seneste integration af Nokia Maps og Ovi giver folk mulighed for at planlægge deres rejse i forvejen hjemme på computeren og derefter synkronisere rejseplanen med deres mobilenhed. Derudover er Nokia Maps blevet opdateret, så den nu inkluderer en række nye features som billeder taget i luften i høj opløsning, 3D landmærker for over 200 byer og terrænkort, vejrtjeneste, bonusrejser og arrangementsindhold, trafik – og sikkerhedsadvarsler. Begge nye enheder indeholder et kompas, der arbejder sammen med de nye features i Nokia Maps, hvor navigationsoplevelsen til fodgængere er blevet betydeligt forbedret.
Inkluderet i salgspakken er Nokia CR-111 car holder, som nemt fastgør Nokia 6710 Navigator i bilen og gør navigationsløsningen til bilkørsel fuldkommen. For dem, som vil have lidt ekstra, er der nyt fra Nokia tilbehør, nemlig Nokia Speakerphone HF-310, der giver en høj kvalitet i håndfri tilstand med ekkoannullering og støjreduktion. Højtalerne er nemme at bruge både i bilen og på kontoret og kan nemt installeres med tre forskellige fæstningsmuligheder.
For at komplementere de imponerende kortoplevelser, tilbyder både Nokia 6710 Navigator og Nokia 6720 classic et forbedret design med en let kurvet form, som giver en behagelig fornemmelse af en glat overflade. Når man tager billeder med mobilens 5 megapixels kamera med Carl Zeiss optik og dual LED blitz i begge telefoner, gør den nye form telefonen nemmere at holde end nogensinde før. “Med både kamera og GPS-egenskaber i høj kvalitet i begge mobiler, er geo-tagging af den præcise position ved fotografering nemmere end nogensinde før”, fortsætter Ström.
Nokia 6720 classic forventes i handlen i begyndelsen af andet kvartal 2009 til en forventet salgspris på ca. 245 Euro uden moms og eventuelle tilskud. Nokia 6710 Navigator forventes i tredje kvartal til en forventet salgspris på ca. 300 Euro uden moms og eventuelle tilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *