Nu kan håndværkerne håndplukke deres opgaver via ny portal på Internettet

Oprettet 05/08/2008 – 17:17

Ny portal på internettet fungerer som et effektivt mødested for håndværkerne og deres kunder, der ønsker et stykke arbejde udført. Portalen gør det dels nemmere for kunderne at indhente gode tilbud, dels gør portalen det muligt for håndværkerne at vælge netop de opgaver, der bedst matcher deres stærke sider.
Ønsker man for eksempel som boligejer at få et tilbud på et tømrerarbejde, så klikker man sig ind på www.multitilbud.dk. Herefter udfylder man et par rubrikker, og senest 24 timer efter, modtager man tilbuddene fra de tømrermestre, der har kapacitet til at tage opgaven.
Som kunde skal man altså ikke have kontakt med hver enkelt håndværker, som man ønsker at modtage et tilbud fra – og set med håndværkerens øjne gør multitilbud.dk det også meget mere smidigt at få kunder. Bl.a. slipper man for mange prisforespørgsler i arbejdstiden.
Som håndværker modtager man via sin mail alle de udbud og forespørgsler, der vedrører ens branche – hvad enten man arbejder som flyttemand, murer, maler, VVS’er, glarmester, elektriker, rengøringsfirma, vinduespudser, anlægsgartner eller tømrer. Herefter giver man naturligvis sit tilbud på opgaven.
Ikke først, men størst
Multitilbud.dk er ikke det første sted på Internettet, der formidler kontakt mellem kunder og håndværkere, men som navnet antyder, er det den første internettjeneste, hvor man finder alle håndværk samlet på et sted. Det gør det blandt andet meget lettere for de kunder, der har brug for flere slags håndværkere, at få de rigtige tilbud i hus.
Multitilbud.dk har allerede efter et par måneders levetid vist sit værd som mødested for håndværkerne og deres kunder.
Men fungerer det nye værktøj så for min virksomhed, tænker mange sikkert.
Derfor tilbyder multitilbud.dk alle håndværkere gratis prøveperiode frem til 30. september, så man på egen ordrebog kan mærke, at den beskedne månedlige udgift til portalen er godt givet ud. Det skal i denne forbindelse med, at multitilbud.dk ikke opererer med klik-afgift pr. kontakt eller andre ekstra udgifter.
Tilmed får man som medlem af multitilbud.dk mulighed for at oprette en profil, der kan udgøre det for en simpel hjemmeside.
www.Multitilbud.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *