Nulløsning mod Polen

Oprettet 15/10/2008 – 06:38

Det danske U/16-landshold spillede 0-0 mod Polen, og hele ni debutanter fik en fin start på deres landsholdskarriere.
Tirsdag eftermiddag spillede det danske U/16 landshold med den nye årgang 93 årets første landskamp. Kun Nicolai Jørgensen og Frederik Gytkjær har tidligere optrådt på det danske landshold, og der var derfor ni spændte og top-tændte debutanter i Thomas Franks startopstilling.
De rød-hvide startede kampen fornuftigt mod de store stærke polakker. Efter to minutter var hjemmeholdet dog tæt på et føringsmål, men det polske frisparksforsøg prellede af på den danske overligger. Få minutter efter svarede danskerne godt igen, men Mads Petersens glimrende afslutning resulterede ikke i mål.
Resten af de første 45 minutter var en meget lige affære. Fem minutter før pauseteen viste keeper Nicolai Jørgensen sin klasse, da han reddede et stor polsk chance ved jorden, og få minutter senere var en velspillende Uffe Bech tæt på at bringe Danmark i front, men uden held.
Danmark startede bedst efter pausen, men havde svært ved at åbne et kompakt polsk mandskab op. Efter 53 minutter var en polsk spiller helt alene med igennem med Nicolai Jørgensen efter en dyb stikning, men den danske keeper var igen en sikker sidste skanse.
Fem minutter før slutfløjtet kom den gyldne chance, da indskiftede Uffe Troensegaard med en følt aflevering i dybden spillede Mads Petersen helt fri, men den polske keeper var også på toppen, og derfor sluttede opgøret meget passende 0-0.