Ny asfalt på Østjysk motorvej, E45

Oprettet 05/08/2010 – 11:10

En del af den Østjyske Motorvej (E45) skal have ny asfaltbelægning. Vejdirektoratet vil samtidig benytte lejligheden til at udføre en række øvrige arbejder såsom græsslåning, brøndrensning, rabatafhøvling samt udskiftning af autoværn og tavler. Vejarbejdet forgår i perioden 11. – 27. august og udføres som natarbejde.
Det drejer sig om strækningen mellem tilslutningsanlæggene <55> Horsens N og <54> Ejer Bavnehøj i begge retninger. Strækningen er ca. 6,3 km. lang.
Arbejdet vil blive udført i 2 etaper:
Etape 1 vil foregå i det nordgående spor i perioden fra den 11. til 19. august 2010. I hele perioden vil vejen være åben for normal trafik fra kl. 6.00 til kl. 18.00.
Etape 2 vil foregå i det sydgående spor i perioden fra den 20. til 27. august 2010. I hele perioden vil vejen være åben for normal trafik fra kl. 6.00 til kl. 18.00.
Det vil være nødvendigt at flytte trafikken under arbejdet, og der vil blive skiltet tydeligt herom. Der vil være en hastighedsbegrænsning på 70 km/t ved vejarbejdet. Lokalt dog 50 km/t. På grund af indsnævring af kørebanebredden fra to til ét spor vil der være risiko for kødannelser.
Vejdirektoratet udfører belægningsarbejdet og afspæringsarbejdet i samarbejde med Colas Danmark A/S. Stribearbejdet udføres i samarbejde med LKF A/S.
Det tilstræbes at gøre arbejdet hurtigt færdigt, så generne for trafikanterne mindskes mest muligt. Information om hvor der p.t. arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken i de respektive perioder kan ses på www.trafikken.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *