Ny dansk taske beskytter barnevogne for millioner

Oprettet 09/08/2011 – 12:06

Når familien Jensen i 80’erne fløj på charterferie, medbragte den gerne lille Peters eller Lises ”paraplyklapvogn” til ca. 100 kr. Vognen fyldte ikke meget og kunne som regel klare flytransporten frem og tilbage til Mallorca. Og gik den endelig i stykker, var der ikke sket en økonomisk ulykke ved det.
I dag er der langt mellem billige paraplyklapvogne på de mange charterfly. – I stedet medbringer børnefamilierne rene ”limousiner” til lille Victor og Victoria – klapvogne, der ofte koster 5.000-9.000 kr. De er meget komfortable for barnet men også yderst modtagelige for skader, når de skal transporteres i et fyldt flylastrum. Hvert år oplever vi skader for over en million kroner – skader, som forsikringsselskaberne som regel må erstatte, fortæller kommunikationschef i Spies’ flyselskab, Thomas Cook Airlines, Torben Andersen.
For at undgå de ærgrelser, som en ødelagt barne- eller klapvogn kan give på ferierejsen, har Thomas Cook Airlines indledt et samarbejde med det danske firma Airshells. I otte danske lufthavne tilbyder selskabet udlejning af en såkaldt flightcase, dvs. en robust taske, som beskytter klap-/kombivogne under flyrejsen. Pris: 149 kr. for en uge – ekstra ugerNew pressrelease koster 40 kr.
Kim Christensen, direktør i Airshells i Københavns Lufthavn: – I samarbejde med flere danske lufthavne har vi selv udviklet de lette og sammenklappelige beskyttelsesbokse. Vores koncept er at hjælpe rejsende med sikker flytransport af alle skrøbelige genstande. Ud over flightcases helt op til trillingevogne kan vores produkter bl.a. beskytte cykler, autostole, ski, golfudstyr og fiskestænger. Vi er i dag repræsenteret i 24 nordiske lufthavne.
– Vi kan kun anbefale vores gæster, at de beskytter deres kostbare vogne. Ikke kun af økonomiske grunde men også for at undgå besværet og ærgrelserne over en ødelagt vogn, siger Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines Scandinavia, der er Nordens største charterflyselskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *