Ny personlig bog hjælper børn i trafikken

Oprettet 13/10/2008 – 21:35

Netfirmaet Minpersonligebog.dk udgiver nu en ny børnebog; Trafikbogen. På en ny og anderledes måde lære barnet at færdes i trafikken. Bogens hovedperson er nemlig barnet selv!
Minpersonligebog.dk udgiver nu sammen med sit forlag en ny personlig bog; Trafikbogen. Firmaet har specialiseret sig i personlige børne- og voksenbøger, hvor bogens modtager er historiens hovedperson. En lang række andre personlige oplysninger indgår i bøgerne såsom, navne på venner, hjemby og en personlig hilsen fra giveren.
“Vi har forsøgt at gøre Trafikbogen til en både spændende og lærerig fortælling for barnet” fortæller Brian Jørgensen, der driver netbutikken hjemme fra privaten i Vejle.
Bogen er krydret med mange flotte tegninger på alle bogens sider. “Bogen er primært til børnehavebørn og de aller mindste skolebørn, så det er vigtigt at både illustrationerne og selve historien fanger de små trafikanter. Dette sammen med at barnet selv er med i bogen og møder ens venner gør, at de gerne vil høre bogen igen og igen”, fortsætter Brian.
Barnet får følgeskab af en trafik-fe, der guider og hjælper barnet sikkert igennem trafikken. Barnet lære blandt andet at gå sikkert over vejen og passe på de store lastbiler. Derudover møder de en ambulance med udrykning, der skal hurtigt frem og en uheldig cyklende dame. Barnet modtager en medalje for sin flotte indsats i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *