Ny storbyoase i Tivoli

Oprettet 04/07/2010 – 21:48

Meget tidligt i morgen bliver der rullet græs på Plænen i Tivoli. Plænen bliver med andre ord en rigtig græsplæne. Fra på mandag kl 11:00 kan alle slå sig ned på den 1200 m2 store græsplæne .
Gruset der normalt lægger ryg til fredagsrock får ny græsplæne. Plænen omdannes til en ægte græsplæne, der byder på loungeområder, parasoller, petanque baner, hvor der kan hygges. På græsset kan gæsterne medbringe tæpper eller låne nogle i en af boderne på Plænen samt købe mad tilberedt på grill.
Storbyoase
”Plænen vil med sin placering midt mellem Boblespringvandet og haveanlægget foran Koncertsalen blive forvandlet til en grøn oase, som binder de to områder sammen. Plænen der i forvejen er omgivet af blomstrende bede, forlystelser og springvandet foran Tivolis koncertsal har alle muligheder for at blive en nyskabende ramme omkring en storby picnic”, siger projektlederen bag græsset på Plænen, chefgartner Tom Knudsen. ”Vi håber meget på, at københavnerne og turisterne tager godt imod den nye grønne oase i København, og mon ikke at mange børnefamilier vil hilse initiativet velkomment?”
Køb eller medbring
Når de mindre børn er gået hjem og mørket lægger sig over Plænen tændes der for lamperne og varmekilderne, så alle kan nyde de lyse sommeraftener Danmark med rette er berømt for. Der er mulighed for at bestille en romantisk picnic basket i Nimb Brasserie dagen før, og det er også helt i orden at medbringe egen madkurv. Græsset bliver liggende på Plænen til og med den 31. juli, hvor det igen forsvinder og erstattes med grus.
Hvad med fredagsrock?
I forbindelse med koncerter på Plænen bliver der lagt plader over græsset for at skåne det mest muligt. Der vil være græs på Plænen til og med den 1. august. På Plænen gælder de samme regler, som i den øvrige del af Haven hvad angår tøj og medbragte drikke. Man må dog ikke solbade topløsJ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *