Nyt design på EDBpriser.dk

Oprettet 06/05/2008 – 16:20

Igennem de sidste 10 år har EDBpriser.dk været stedet man besøgte for at finde de bedste priser på IT og forbrugselektronik. Sitet har igennem de sidste par år haft så mange besøgende at det, i henhold til FDIM.dk, har ligget blandt de mest besøgte sites i landet.
Designet har hidtil været funktionelt, og målrettet de mere tekniske brugere, men nu træder EDBpriser ind i år 2008 med et nyt og mere brugervenligt design. Det nye design er bygget op for at skabe større overskuelighed over de mange tusinde produkter så også de nye og mindre teknisk orienterede brugere, som nu også kan få fordelen af de lavere priser som findes på EDBpriser.dk og søstersiderne DVDpriser.dk, HIFIpriser.dk og SPILpriser.dk.
Det er dog ikke kun det grafiske som har fået et løft. Der er indkøbt 5 nye super kraftige servere til at drive sitet tilfredsstillende, når mange tusinde besøgende leder efter den bedste pris på lige det produkt de drømmer om. Hele søgedelen på sitet er også blevet optimeret, så man nu får svar på sine søgninger inden for sekunder.
EDBpriser.dk har 700.000 unikke besøgende som genererer 20 millioner sidevisninger hver måned. Der er 300 forhandlere tilsluttet, som hver dag indberetter over 400.000 priser på mere end 200.000 forskellige produkter. Igennem samarbejde med flere eksterne partnere sikrer EDBpriser.dk at der altid er detaljerede produktoplysninger og billeder på de forskellige produkter så det er nemt for forbrugeren at træffe et valg om hvilken vare de skal købe.
http://www.edbpriser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *