Nyt navn skal vise vej til bedre mad til alle

Oprettet 17/08/2011 – 14:07

MadX skal arbejde for bedre mad til alle. For nemmere at kunne kommunikere dette skifter MadX navn til ”Madkulturen – bedre mad til alle”.
MadX har nu været etableret som virksomhed i nogle måneder, og navnet har fungeret som arbejdstitel for det grundlæggende opbygnings- og udviklingsarbejde. MadX skal beskæftige sig med at styrke danskernes madkultur: Hvad er det vi spiser, hvordan kan vi gøre det endnu bedre. For at få et mere sigende navn – og for at sikre at danskerne ved, hvad det handler om, vil det fremover være navnet ’Madkulturen’, der vil stå som afsender på de mange kommende madinitiativer.
”Nu hvor MadX er blevet en realitet, skal det have mere mundret og beskrivende navn, som kan forbindes med det, som det hele handler om – nemlig madkultur,” siger direktør for Madkulturen Judith Kyst
Den første store begivenhed, hvor danskerne kan møde et initiativ fra Madkulturen, er den store festival MAD Food Camp, der finder sted den 27.-28. august. Her får alle de besøgende mulighed for at komme med input til Madkulturens kommende indsatser.
”I den kommende tid kommer der fart på initiativerne fra Madkulturen, og jeg ser blandt andet frem til resultaterne af en større kvalitetsundersøgelse, hvor Madkulturen vil tage et øjebliksbillede af, hvordan det står til med madkvaliteten i Danmark. Den viden kan vi bruge til at tage nye initiativer, der skal give danskerne flere spændende, velsmagende og sunde madvarer,” siger fødevareminister Henrik Høegh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *