Nyt site vil gøre alarmbranchen mere overskuelig

Oprettet 10/08/2011 – 14:05

Alarmbranchen oplever kronede dage. Flere og flere private opruster sig i hjemmet, med en tyverialarm fra en af landets alarmselskaber. Det kan dog være svært at gennemskue branchen, for der findes mange tekniske termer som selskaberne gemmer sig bag, når de lovpriser netop deres eget alarmsystem.
For at gøre det mere overskueligt, er det hele nu samlet på www.alarmoversigt.dk, hvor målet er en forklaring af tilbudene fra alarmselskaberne, så forbrugerne kan vælge det rette system for dem og deres behov/pengepung.
Sitet er lavet af en tidligere mand fra branchen, Thomas, som tidligere var ansat som alarmrådgiver i en af landets største alarmselskaber.
Det er målet igennem både prissammenligning, samt forklarende artikler, at gøre folk bedre i stand til at vælge tyverialarm. Der er ingen tvivl om at mange kan få meget gavn og tryghed af en tyverialarm, det handler dog om at finde den rette løsning, så man undgår en alt for dyr løsning, eller en løsning som i virkeligheden ikke dækker ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *