’Og prisen går til…’

Oprettet 05/11/2008 – 15:41

Flot fodboldspil og mål gør det ikke alene. Stemningsfyldte rammer omkring en fodboldkamp er også en vigtig ingrediens, når vi i dag er på stadion eller nyder store fodboldoplevelser hjemme fra sofaen – og disse rammer skabes af rigtige fodboldfans…
Når DBU sammen med TV 2|SPORTEN byder velkommen til årets store fodbold-galla, Dansk Fodbold Award 2008, den 17. november, er det ikke kun spillerne og spillet på banen, vi hædrer. Det er også dem, der støtter deres hold gennem ild og vand, bruger mange timer på stadion før og efter kamp – i det hele taget dem, der også er med til at give os andre og spillerne en endnu større oplevelse.
I samarbejde med Ekstra Bladet uddeler vi derfor igen i år ’Årets Fanpris’, og du kan være med til at bestemme, hvilket fodboldhold og fans, du synes, der sammen har været med til at skabe de største fodboldoplevelser i 2008. På og uden for banen.
I år er de fire nominerede AaB og AaB Support Club, Landsholdet og rød-hvide supportere, FC Midtjylland og Black Wolves og Kvindelandsholdet og rød-hvide supportere.
Læs mere om prisen og de nominerede nedenstående – og stem på din favorit på Eb.dk
Fanprisen 2008
Prisen gives til en ekstraordinær præstation på fodboldbanen kombineret med en fantastisk oplevelse på tilskuerpladserne skabt af fans og supportere. En helhedsoplevelse, der på alle punkter er enestående – og en oplevelse, der vil blive husket mange år frem af hele Fodbold Danmark!
Og de nominerede er:
AaB og AaB Support Club
Til stor glæde for ikke bare lokale fans men for alle danske fodboldfans lykkedes det i år AaB at kvalificere sig til den mest prestigefyldte europæiske klubturnering, Champions League. AaB går forrest i et for danske klubhold flot europæisk år, og samtidig er klubbens fans i høj grad med på lægterne og støtter de lokale helte – også når nordjyderne rejser udenlands for at få point til CL-kontoen.
Landsholdet og rød-hvide supportere
Med sejren i Portugal viste det danske landshold, at man for alvor skal regne med holdet i kampen om en plads ved VM 2010. 3-2 sejren var den mest meriterende på udebane i mange år, og samtidig satte de danske tilskuere et fantastisk præg på tingene på Estadio Alvalade i Lissabon. Landsholdet kan overvintre på en flot 1. plads i VM-kvalifikationens gruppe 1.
FC Midtjylland og Black Wolves
Sidste sæsons sølvvindere regerer på SAS Arena i Herning. Holdet satte nyligt ny SAS Liga rekord med 27 hjemmebanekampe i træk uden nederlag. Ulvene er nærmest urørlige på hjemmebane, hvor de lokale supportere ”Black Wolves” altid er klar med massiv opbakning. FCM har takket for opbakningen ved at forære fanklubben en fanlounge. Klub og fans har sammen skabt en platform for et tæt og positivt fællesskab og ikke mindst – endnu større fodboldoplevelser.
Kvindelandsholdet og rød-hvide supportere
Med 1-0 sejren over Ukraine på hjemmebanen i Viborg den 1. oktober sikrede de danske kvinder sig endnu en deltagelse ved EM. Sejren kom i land efter flot fight og dansk overtag i de sidste 30 minutter af kampen, på en aften hvor hele 9.152 tilskuere skabte en flot og intens rød-hvid kulisse på Viborg Stadion. Noget holdets spillere ikke er vant til, men som i høj grad spiller en rolle, når de danske spillere skal præstere og skabe resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *