Op af sofaen, mand!

Oprettet 09/07/2010 – 10:07

Der er flere end 1 million løberuter, der venter på dig på nyt dansk træningssite til mænd, der også har Danmarks største og grundigste test af sportsudstyr og beklædning.
Så er det slut med undskyldningerne for ikke at komme op af sofaen og ud af døren. Klik ind på aktivtraening.dk og find den perfekte løberute i dit område. Med flere end 1 million løberuter i databasen er der alt fra spændende storbyruter til seje bakker og små skovture. Ligesom de store maratonruter også er med.
Og ikke nok med det. Du kan også finde de perfekte løbesko og den bedste løbe-T-shirt, når der skal trænes på den nyfundne rute. For på det nyåbnede site finder du blandt meget andet Danmarks største og mest grundige test af udstyr og beklædning til sport og træning.
“Vi har længe arbejdet på at skabe det perfekte site, der kan supplere magasinudgaven af Aktiv Træning. Det har vi fået nu,” siger Claus Cancel, chefredaktør på Aktiv Træning.
Magasinudgaven af Aktiv Træning kom første gang i januar 2008 og det blev hurtigt Danmarks suverænt største træningsblad for mænd. Bladet læses i dag af 100.000 mennesker hver måned. Sitet bygger på materiale fra bladet og samler blandt andet de mange anmeldelser og stortest i hvad der er Danmarks største udstyrsguide for træningsinteresserede. Her er alt fra anmeldelser af løbesko og løbetøj, over test af cykelcomputere og cykeludstyr til pulsure og energi-drikke.
“Der er ingen andre, der laver så grundige og omfattende test, som vi gør. Så når der skal investeres i nyt træningsudstyr, er aktivtraening.dk det absolut bedste sted at starte og få rådgivning,” siger Claus Cancel.
“Vi har lagt stor vægt på, at magasinet afspejles i det nye site,” fortæller onlinechef Bo Mikael. “Det indebærer bl.a. at redaktionerne har haft et tæt samarbejde om at udvikle indhold, der er stærkt både i magasinets glittede og lækre format og den mere lavpraktiske online-version.”
Det giver sig bl.a. udslag i en lang række træningsøvelser på video, som viser øvelser, der både styrker specifikke muskelgrupper, samtidig med at de gør rigtig meget godt resten af kroppen.
På aktivtraening.dk kan man også finde træningsprogrammer for både løb, cykling og styrketræning. Der er en lang række tests, hvor man bl.a. kan finde sin favorit-sportsgren, finde ud af hvor tyk man bliver om 2 måneder og hvor meget ens sport egentlig forbrænder.
Aktiv Træning udgives af Bonnier Publications.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *