Op på cyklen hos Monk Biler

Oprettet 10/08/2011 – 11:23

Monk Bilers Valby afdeling har fået cykler indlemmet i deres flåde af lejekøretøjer
Vejret er blevet lunere det sidste stykke tid og de to store cykelbegivenheder for danskerne er netop overstået, nemlig Tour de France samt Post Danmark Rundt. Det er dog ikke det eneste sted man kan få stillet sin cykellyst.
Monk Bilers Valby afdeling har nemlig fået to spritnye SCO cykler indlemmet i deres lej let flåde.
Efter flere og flere opfordringer fra kunder valgte Monk Biler at købe to cykler som står til fri afbenyttelse når bilen er til service.
”Flere kunder vælger at tage det offentlige videre på arbejde når de har bilen til service, derfor så vi en del forespørgsler om man ikke bare kunne låne en cykel til stationen, og det tog vi selvfølgelig til os” udtaler Lars Sander, servicechef hos Monk Biler i Valby.
”Og som en ekstra lille bonus så slipper de også for at komme ud på min gamle havelåge”, griner Lars som tidligere bare lånte hans egen cykel ud til kunderne.
Sikkerheden er ikke noget man går på kompromis med hos Monk Biler, derfor er der også blevet indkøbt cykelhjelme som folk bliver opfordret til at bruge når de låner cyklen.
”Vi kan naturligvis ikke tvinge cykelhjelmen på hovedet af folk, men vi ser helst at de benytter sig af den, ligeledes har vi indkøbt cykellygter så vi er klar når dagene bliver kortere samt mørkere” udtaler Lars Sander.
Cyklerne bliver naturligvis udlånt med Monk mobilitetsservice inkluderet – så hvis det uheldige skulle ske at cyklen punkterer, iler vi naturligvis til undsætning bliver der sagt med et glimt i øjet fra den garvede serviceschef.
”På nuværende tidspunkt er det en forsøgsperiode i Valby, men hvis det viser sig at blive en succes vil vi naturligvis implementere det til de andre afdelinger i henholdsvis Brøndby samt Amager” udtaler Mogens Lindhardt, eftermarkedschef hos Monk Biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *