Opdatering vedrørende sagsanlæg

Oprettet 19/04/2010 – 10:58

H. Lundbeck A/S (Lundbeck) er blevet informeret om en favorabel afgørelse i Byretten i Helsingør i en fogedsag i Danmark. Afgørelsen betyder at generiske udgaver af escitalopram skal fjernes fra det danske marked. Afgørelsen kan appelleres af modparten.
Samtidig har Lundbeck modtaget afgørelsen i en fogedsag i handelsretten i Barcelona i Spanien, vedrørende krænkelse af patentet på escitalopram i Spanien.
Retten besluttede at hæve det ex parte fogedforbud som var nedlagt mod selskaber, som forbereder at markedsføre en generisk udgave af escitalopram i Spanien. Lundbeck er uenig i afgørelsen, som selskabet vil appellere.
Som følge af afgørelsen forventer Lundbeck, at generiske udgaver af escitalopram vil være tilgængelige på det spanske marked indenfor kort tid. Generiske udgaver forventes at have en moderat betydning for Lundbecks salg af Cipralex(®) på det spanske marked i 2010.
En forudsætning for Lundbecks fortsatte store investeringer i innovative lægemidler er, at immaterielle rettigheder respekteres. Lundbeck-koncernens immaterielle rettigheder er valide og retskraftige, og det er Lundbecks politik at forsvare sine immaterielle rettigheder, hvor end de måtte blive krænket.
Finansielle forventninger
Indholdet af denne meddelelse får ingen indflydelse på Lundbecks finansielle forventninger til 2010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *