Oplev Leonard Cohen i Malmø Arena

Oprettet 19/07/2010 – 11:13

Forud for en udsolgt koncert i Odense gæster Leonard Cohen Øresundsregionen, nærmere bestemt den nybyggede Malmø Arena. Den 4. august kan op mod 13.000 koncertgængere opleve en af nutidens mest gådefulde og spændende kunstnere i den storslåede arena kun 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Der er stadig billetter at købe, hvis du er hurtig nok.
Billetterne til den danske Leonard Cohen-koncert i Odense blev revet væk på ingen tid af ivrige danskere, der vil opleve eller genopleve den canadiske poet med den dybe røst. Hvis du er en af dem, der ikke nåede at få billetter til den udsolgte koncert i Odense i midten af august, er der stadig håb forude. Du kan nemlig opleve Mr. Cohen, når han 10 dage tidligere, den 4. august 2010, gæster den nybyggede Malmø Arena, som ligger kun 20 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård.
Efter 15 år uden koncerter genoptog Leonard Cohen sin touring i 2008, og med utallige udsolgte koncerter og et hav af fantastiske anmeldelser fra både journalister og koncertgængere efter turnéen er der al mulig god grund til at tage til koncerten i Malmø Arena:
”For danskere, der ikke fik købt billet til koncerten i Odense, er det en enestående chance at tage et smut over sundet og opleve Leonard Cohen og hans verdensklasse-musikere i den nye, fantastiske arena i Malmø. Vi ser det som et kæmpe scoop, at vi har fået Mr. Cohen på programmet og dermed danner ramme om en koncert, der – hvis han er blot halvt så god, som da han turnerede i 2008 – vil give 10.000 danskere og svenskere en unik og uforglemmelig oplevelse,” siger Malmø Arenas administrerende direktør, Karin Mårtensson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *