Pens for Kids

Oprettet 20/10/2008 – 00:35

Dansk velgørende projekt bliver globalt
Pens for Kids startede i Danmark (www.pensforkids.dk) som et privat finansieret enkeltmands-projekt, og uden økonomiske tilskud af nogen art. Stifteren besluttede efter en safari i Kenya at gøre noget for at hjælpe Kenyas børn med at få en uddannelse, og begyndte at indsamle kuglepenne og bekoste transporten af disse til Afrika.
Pens for Kids sender i dag de indsamlede kuglepenne til Kenya, Tanzania og Syd Afrika via en række kontaktpersoner kaldet “Ambassadører”. Disse ambassadører uddeler gratis kuglepennene til fattige børn i deres lokalområde, og modtager som tak en minimal økonomisk kompensation.
En præst fra Californien ved navn Buzz Brown hørte på et tidspunkt om projektet igennem en sådan ambassadør, og besluttede at starte sit eget søsterprojekt ved navn Pens for Afrikids.
Samme ambassadør fik senere en dame ved navn Linda Schaffer – ligeledes Californien – med på ideen, og det er Linda som nu har ført projektet op på et højere plan.
Pens for Kids International (www.PensForKids.com) blev registreret som officiel velgørende organisation for et par måneder siden, og for nyligt lykkedes det også at opnå skattefrihed i USA
Pens for Kids Danmark er stadig ikke registreret som en officiel organisation, men politivedtægten åbner mulighed for at indsamle “brugte genstande eller ting af ringe værdi” (som kuglepenne), uden at skulle registreres og uden at være forpligtet til at have en bestyrelse, betale skat eller aflægge regnskaber.
Selv om projektet nu er begyndt at få moment, er der stadig ingen bidrag der er for små eller ubetydelige. Alle former for hjælp modtages med taknemmelighed, såsom hjælp til administration, eller hjælp til at skaffe opmærksomhed om projektet.
Så send os dine kuglepenne, sæt vores banner på din hjemmeside eller skriv “Jeg støtter også www.pensforkids.dk ” i alle dine emails, og hjælp os med at hjælpe børn i Afrika på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *