Prisbelønnet sikkerhed

Oprettet 05/09/2008 – 09:22

Danske SecPoint har gjort livet surt for alverdens hackere – senest har IT-sikkerhedsvirksomheden vundet en international award for sin banebrydende penetrator, der nemt og effektivt holder uvedkommende ude af trådløse netværk
Det er ikke hvem som helst, der har stået for testen. PC World er et internationalt og særdeles anerkendt magasin, og når det vender tommelfingeren op, er der noget om snakken. Innovativ PC World Award hedder den pris, som magasinet har tildelt den danske IT-sikkerhedsvirksomhed SecPoint for produktet penetrator. Og netop betegnelsen innovativ glæder virksomhedsejer Victor Christiansenn.
– En award er nemmere at vinde. Men en innovativ award fortæller, at her er der virkeligt tale om noget banebrydende.
Og banebrydende, det er penetratoren, som kom på markedet omkring nytår og allerede har bevist sit værd i flere store virksomheder og europæiske sikkerhedsorganisationer. Ingen navne, men fuld diskretion til kunderne.
Integreret i en almindelig bærbar computer scanner og påpeger penetratoren eventuelle sårbarheder i enhver virksomheds trådløse netværk og knækker eventuelle dårlige koder og krypteringer. Ja, ikke alene påpeger penetratoren sårbarheder, den giver også en løsning på problemet. Eller som PC Word begrunder i tildelingen af den innovative award:
– Den infiltrerer netværk og evaluerer ikke alene sikkerheden, men også deres modstandsdygtighed over for indtrængen. I samtlige test lykkedes det penetratoren at finde alle password og keys.
Dertil kommer, at penetratoren er særdeles nem at bruge, også for personer uden teknisk indsigt. Hvilket fremhæves i et græsk magasin, som også har testet og anmeldt produktet. Heraf fremgår blandt
andet:
– Penetratoren er så brugervenlig, at man hurtigt bliver fortrolig med produktet.
Og netop brugervenlighed vægtes højt hos SecPoint, der under et år efter, at den første penetrator kom i handlen, er klar med en opdateret og endnu mere brugervenlig version.
– Det har kostet mange arbejdstimer, men med så flotte anmeldelser har det været sliddet værd, siger Victor Christiansenn.
Som tidligere nævnt er penetratoren integreret i en almindelig bærbar computer. Sammen med det effektive værn mod hackere får man altså et helt ordinært arbejdsredskab med Windows Vista og SecPoints traditionelle sårbarhedsscanning. Prisen er ca. 16.500 ex. moms.
http://www.secpoint.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *