Privat forening tager kampen op mod de store teleudbydere

Oprettet 29/06/2008 – 23:00

Den private medlemsforening Norddjurs Net har igennem en periode tilbudt sine medlemmer ægte højhastighedsbredbånd for kun kr. 100,- pr. måned. Løsningen er bygget op af trådløse enheder opsat på det enkelte medlems adresse, hvilke er tilsluttet centrale antenner med direkte adgang til et fibernet, der er etableret i området. Allerede nu er der mere end 1.500 husstande koblet på nettet, og yderligere godt 600 brugere er på vej via et indgået samarbejde med RougsøS.Net – et andet lokalnet i området. Der vil således være dækning på hele Norddjursland fra Grenaa til Randers.
Alle medlemmer med Norddjurs Nets Bredbånd vil nu fremover også kunne tilmelde sig Norddjurs IP-telefoni løsning, der er udviklet og leveret af I P Group A/S.
Med det nye tiltag tilbydes medlemmerne gratis telefonabonnement, takseringsfrie kald til de øvrige tilmeldte telefonbrugere samt attraktive takster til andre fastnet- og mobiltelefoner.
Formand Kim Carstensen fra Norddjurs Net udtaler, vi står i en helt fantastisk situation, hvor vi på frivillig basis selv har bygget og sammensat vores løsninger. Dette betyder, at da vi ikke skal afholde store udgifter til lønninger og udbytter til aktionærer, kan vi selvsagt bringe disse fordele videre til vores medlemmer. Det har faktisk vist sig, at vores løsning sælger sig selv. Vi har ikke brugt en eneste annonce krone, og alle, som nu er koblet på nettet, er kommet via mund til mund metoden – og det er jo en kvalitetsstempling i sig selv.
Markedschef Ole Krarup Rasmussen fra I P Group a/s oplyser, da vi gik ind i dialogen med Norddjurs Net for næsten 1 år siden, kunne vi med det samme se ideen i løsningen, og vi valgte derfor at tage seriøst fat om udfordringen. Vi har igennem perioden været i tæt samarbejde med foreningen, og udviklet og tilrettet vores løsninger så medlemmerne i Norddjurs Net kan få en række fordele som i dag mig bekendt ikke tilbydes til andre – jeg kunne godt forestille mig, at vi vil se denne type løsninger brede sig yderligere, både omkring den etablerede Norddjurs løsning, men også i kommende nye løsninger. Allerede nu er der indgået aftale med yderligere 2 foreninger om tilsvarende løsninger. Jeg kan i øvrigt tilføje, at vi også har planer om snarligt at integrere mobiltelefoni i løsningen.
http://www.ipg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *