Rasmus Klump erstatter Julemanden i Tivoli

Oprettet 28/12/2010 – 14:15

Det er ikke kun voksne, der benytter sig af nytårsforsætter op til årsskiftet. Mange småbørn kvitter i disse dage sutten i Tivoli op til Nytår til forældrenes begejstring.
Børnene kan nu tage ind og aflevere sutterne til Rasmus Klump og hans hjælper. Målet er at mindske antallet af skæve tænder og komme i Børnenes rekordbog med rekorden flest brugte sutter på et juletræ. Den nuværende rekord er på 382 og meget tyder på at den bliver slået!
Havens nye børneven, Rasmus Klump har netop overtaget tjansen for Julemanden med indsamlingen af brugte sutter mellem Jul og Nytår. Samlingen af sutter indgår i rekordforsøget flest aflagte sutter på et grantræ og belønningen bliver helt sikkert færre skæve tænder samt en evt. optagelse i Børnenes Rekordbog 2011. Det sker alt sammen frem til den 30. december, hvor Tivoli lukker for i år.
Ved den store Pandekagehus som er udformet som kæmpehvalen Valde møder Rasmus og hans hjælper op hverdag for at sige halløj til børnene og alle de børn der medbringer sutter får et ekstra kram.
Når børnene kommer til Rasmus Klump fremgår det tydeligt at det er en stor begivenhed i børnenes liv. Det er en tung beslutning for et børn at erkende at tiden er inden til at slippe sutten for evigt.
Hvis nogen skulle have glemt det, så spørg en tidligere ryger.
Vil slå rekorden
Den nuværende rekord i Børnenes Rekordbog lyder på 382 sutter, så det er en del børn, der skal overtales til at give slip på sutterne. Udover glæden ved at slippe sutten får børnene en lille et solidt skulderklap af Rasmus Klump. At dømme på forældrenes ansigtsudtryk spores der som regel en vis lettelse over, at tiden med sutter og udsigten til skæve tænder er overstået.
Rasmus Klump erstatter Julemanden
Rasmus Klump og hans hjælper tager hver dag mellem Jul og Nytår kl. 13, 14, 15 tager imod sutterne. Det er første gang at Rasmus Klump i Tivoli har påtaget sig sådan en opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *