Renault og racerkører Michael Christensen i samarbejde

Oprettet 11/08/2011 – 15:06

Et af de største talenter i dansk motorsport – den 20 årige GP3 kører Michael Christensen bliver nu aktivt sponseret af Renault Nordic.
Den danske racerkører Michael Christensen og Renault Nordic AB har netop indgået en samarbejdsaftale hvorefter Michael Christensen skal fungere som ambassadør for Renault Danmark i resten af 2011.
I denne rolle skal Michael Christensen medvirke ved en række begivenheder i efterår og vinter, herunder præsentation af nye Renault modeller, ved biludstillinger m.v.
Samarbejdet mellem en af Danmarks største racertalenter og Renault skal ses som en naturlig forlængelse af Michael Christensens aktiviteter på de internationale racerbaner. Her deltager den 20-årige dansker i den prestigefyldte GP3 serie, der afvikles i forbindelse med de europæiske Formel 1 Grand Prix løb.
GP3 er en såkaldt mærkeklasse hvor alle biler anvender ens motorer, baseret på en Renault 4 cyl. turbomotor, der i race trim yder ca. 280 hk. Samarbejdet er derfor oplagt.
”Med Renaults stærke og traditionsrige involvering i motorsport og Formel 1 er det naturligt, at vi støtter op om Michael Christensen. Han er et af de mest lovende talenter og hos Renault er vi glade for at kunne hjælpe den unge dansker og hans ambition om indenfor en overskuelig årrække at få et sæde i Formel1”, siger pressechef hos Renault DanmarkSøren Hyltoft.
”Denne aftale er et stort skulderklap til mig. Renault er den bilfabrikant i verden der gør mest for at støtte unge talenter, og er involveret i sporten på alle niveauer. Jeg håber dette er begyndelsen til et langvarigt engagement, og skal gøre mit bedste for at leve op til tilliden” sagde Michael Christensen da samarbejdet blev officielt ved præsentationen i Fælledparken i København d. 6. august, i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.
Michael Christensen har siden 2005 været indplaceret som eliteatlet ved Dansk Automobil Sports Union og Team Danmark. I 2009 blev han kåret som ”Årets Bilsportskører” efter en række flotte resultater, der bl.a. inkluderer junior europamester i karting, sølvmedalje ved VM for seniorer samt to gange vinder af det højeste tyske kartingmesterskab.
Ved Ungarns Grand Prix fik Michael Christensen karrierens hidtil bedste resultat ved at besætte andenpladsen under GP3 hovedløbet lørdag d. 30. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *