Ricoh styrker ledelsen

Oprettet 19/01/2010 – 23:14

Ricoh Danmark A/S har fået ny administrerende direktør samt salgs- og marketingdirektør for at sikre væksten af dokumentløsninger på det danske marked over de næste år
Ricoh er en globalt førende virksomhed inden for dokumentløsninger og står for ca. 15 % af markedet for kontor- og produktionsprint i Danmark. Ricoh Danmark A/S er repræsenteret med salgsafdelinger i Vallensbæk, København samt i Århus og har 180 ansatte.
Per Hagklint har overtaget ansvaret for den danske forretning i forbindelse med fusionen af IKON Office Solutions A/S og NRG Scandinavia A/S. Per Hagklint har været ansat i Ricoh i 14 år, senest som ansvarlig for Ricoh Skandinavien. Ved siden af sin rolle som administrerende direktør i Ricoh Danmark er Per Hagklint overordnet ansvarlig for Ricoh i Norge og Finland.
Per Hagklint vil med en styrket organisation tilbyde hele spektret af professionelle dokumentløsninger kombineret med topprofessionelle serviceydelser. Kundernes dokumentmiljøer optimeres og effektiviseres samtidig med, at der er fokus på miljøet.
“For at sikre den ønskede vækst på vores nye forretningsområder har vi ansat Søren Krogh-Nielsen som salgs- og marketingdirektør. Søren har en lang erfaring inden for løsningssalg og produktmarketing”, udtaler administrerende direktør Per Hagklint.
Søren Krogh-Nielsen kommer fra Telia Broadband, hvor han også har haft en stilling som salgs- og marketingdirektør. Søren var her med til at opbygge den danske bredbåndsforretning og har således tilført Telia en signifikant vækst i antallet af erhvervskunder.
“Vi forventer, at markedet for dokumentløsninger er et vækstmarked, som er yderst interessant for Ricoh. Disse løsninger kan hjælpe virksomheder med at opnå økonomiske og miljømæssige besparelser såvel som en mere effektiv arbejdsgang”, udtaler salgs- og marketingdirektør Søren Krogh-Nielsen.
Hos Ricoh er bæredygtighed en livsstil. Siden virksomheden blev grundlagt, har bevarelsen af miljøet været ledetråden i alle virksomhedens forretningsaktiviteter. Ricoh fastsætter og efterlever til stadighed mål for bæredygtig ledelse – et område som stadig er nyt for mange virksomheder. Ricoh anerkendes over hele verden som en førende organisation inden for miljø og bæredygtighed og er blevet valgt som en af verdens 100 mest bæredygtige virksomheder de sidste fem år i træk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *