Rosemunde lancerer komplet tøjkollektion i 2009

Oprettet 13/08/2008 – 15:23

Det danske tøjfirma Rosemunde der er kendt for sine populære toppe i silke og bomuld til både voksne og børn lancerer sin første komplette tøjkollektion.
En af dansk modes succes historier, Rosemunde, der på fire år er gået fra at være designer Katrine Hannibal Ørsteds hobby-projekt til at blive en hurtigt ekspander ende international virksomhed med salg i 14 lande, går nu planken ud og lancerer en komplet tøjkollektion Spring/Summer ’09. Med sans for eksklusive materialer og smukke farver har Rosemunde skabt en kollektion med alt fra kjoler, bukser, skjorter og nederdele til toppe, trøjer og jakker, der både indeholder de klassiske enkle snit i hvide og støvede farver men også mere sprælske designs i kollektionen ”Mistic Garden”, der er inspireret af den smukke vidunderlige natur, der omgiver os.”Det har længe været vores ønske at lancere en komplet Rosemunde tøjkollektion, da vi har haft mange spændende ideer på tegnebrættet og oplevet et stort ønske fra vores kunder om at udvide kollektionen fra silke og bomulds-toppe til at dække alle produktgrupper i en fuld garderobe. Vi tog de første spadestik til en komplet kollektion i 2008, hvor vi for første gang lancerede både bukser, kjoler, skjorter med mere, og det blev så positivt modtaget, at vi nu har besluttet os for at satse på hele kollektioner fremover,” siger Katrine Hannibal Ørsted.
For piger i alle aldre
Både store og små piger kan glæde sig til den nye kollektion, der for børnene nu er delt op i tre kategorier. ”Rosemunde Mini” henvender sig til de små piger mellem 2 og 8 år og byder på tre farve temaer som på kryds og tværs mixer Rosemundes karakteristiske mønster med blomster og striber flot afstemt i lilla, turkise og lyserøde nuancer. ”Rosemunde Tween” for de 8-14 årige tager sit udspring i voksen-kollektionen og kun de bedst egnede styles for de kræsne ”tween piger” har fundet vej til bøjlestængerne. Sidst men ikke mindst fortsætter Rosemundes klassiske silke- og bomuldstoppe & bluser under navnet ”Rosemunde Girl”, som løbende lanceres i flotte nye farver til de 2 til 14 årige.
Inspireret af sommer
”En del af inspirationen til 2009 voksen kollektionen er hentet i 50’ernes feminine og klassiske silhuetter. Med designelementer som bådudskæring og ¾-ærmer tegner kollektionen en hel del profil styles, der kan bæres alene eller med fordel kan kombineres lag på lag. Focus er stadig på lækker silke og blød bomuld for at leve op til Rosemundes filosofi om at være kvindens luksus i hverdagen. De overordnede temaer for kollektionen er ”Mistic Garden”, der består af flotte naturmønstre inspireret af en dugfyldt sommerhave med fokus på farverne lilla, turkis, karry gul og pink samt en mere douche pallette, der sætter marmorhvid i højsædet tilsat støvet khaki, lilla, off white, creme og lyselilla. ”Den danske sommernatur har været vores inspiration til Spring/Summer ’09 ”Mistic Garden” kollektionen. Vi har forsøgt at fastholde den følelse man får, når man står op en tidlig morgen og går på bare tæer gennem en dugfyldt have og oplever det magiske øjeblik, hvor natten bliver til dag. I det øjeblik hvor alt står næsten helt stille, og man ser skønheden i naturens mange mønstre og farver, når solens første stråler rammer dugdråberne. I valg af kvalitet og materialer er vi gået efter materialer, der føles bløde, lette og behagelige mod huden, så man føler sig fri og dejlig tilpas. Den følelse håber vi at kunne give rigtig mange kvinder og piger også i de kolde måneder, hvor vores kvaliteter med uld og cashmere stadig skal give følelsen af blødhed og lethed. For os er det den lille luksus i hverdagen, der giver velvære,” siger Katrine Hannibal Ørsted.
Rosemundes spring/summer’09 kollektion er i butikkerne fra januar 2009.
http://www.rosemunde.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *