Scandinavian Custom Show

Oprettet 07/10/2008 – 14:02

Bella Center – 31. oktober til 2. november 2008
Så går det løs i Bella Center København med det største Custom motorshow nogensinde i Danmark, ja måske det største i hele Norden!
Streetfire præsenterer hele 2 kæmpe Custom shows i Bella Center på én og samme tid med alle de flotteste ombyggede biler og motorcykler fra hele Norden.
I den ene halvdel af de 20.000 m2 i Bella Center afholdes “Copenhagen Custom Bike Show” og i den anden halvdel afholdes den nordiske finale i bilstyling “Nordic Tuner Awards” med alle de flotteste og vildeste finalebiler fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Her kåres nordens absolut flotteste biler i et brag af et finaleshow.
Udover stylingkonkurrencerne ved begge shows er der fyldt med action på scenerne i de kæmpe haller. Der er alt inden for Custom motorcykler, Custom biler, specialudstillere, live bands, , sceneshows, bilklubber og ikke mindst de fantastiske Streetfire Girls gir den gas med deres show på scenerne.
I hallerne finder du de vildeste udstillere i tilbehør til motorcykler og biler.
Tag hele familien med til en oplevelse ud over det sædvanlige. Det bliver et uforglemmeligt show i København. Vi lover at det vil være en kæmpe oplevelse for både store og små, mænd og kvinder, unge og gamle – Et show der vil imponere og fascinere hele familien.
Udstillerne sørger for at der er rig mulighed for også at forny garderoben, forkæle kæresten – bilen – motorcyklen, ved at gå på shopping i de mange stande, rundt omkring i de store haller. Blandt udstillerne finder du alt i tilbehør og udstyr til både biler og motorcykler samt alverdens spændende stande med gadges, tøj, caps, lædertøj, tatoos, piercing, painting m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *