Schneider Electric køber 7-Technologies

Oprettet 09/08/2011 – 19:14

Schneider Electric, global specialist i energioptimering, har netop overtaget 7-Technologies, et innovativt, dansk softwarefirma med base i Birkerød. Det betyder, at firmaets unikke softwareløsninger til automation og energioptimering i industrien nu får øgede internationale udviklings- og vækstmuligheder.
Schneider Electric har overtaget 7-Technologies (7T), der er et dansk softwarefirma med speciale i softwareløsninger til at styre og overvåge industrielle processer inden for især vandforsyning og spildevand samt fjernvarme og -køling.
– 7T har haft nogle gode år med vækst i omsætningen og international vækst. Vi har indset, at det næste skridt ud i verden kun kan opnås sammen med en virksomhed som Schneider Electric, som har en global tilstedeværelse inden for Automation, siger Jens Løppenthien, administrerende direktør i 7T, og fortsætter:
– Jeg ser derfor dette som et logisk og positivt skridt for 7T, der giver nye muligheder og potentialer for 7T’s medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og selvfølgelig også for 7T’s produkter IGSS, AQUIS og TERMIS.
Ole Sander, der er administrerende direktør i Schneider Electric Danmark A/S, er glad for at kunne byde 7T velkommen i Schneider Electric og er sikker på at det nye familiebånd vil give spændende muligheder for såvel eksisterende kunder i begge virksomheder som for nye potentielle kunder.
– Kombinationen af Schneider Electrics internationale position og fokus på automation og energioptimering i industrien og 7T’s innovative og unikke produkter er et perfekt match. Overtagelsen af 7T er med til at sikre Schneider Electrics position som førende kompetencecenter inden for vand og spildevand samt en markedsførende position inden for fjernvarme og -køling, forklarer Ole Sander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *