Se Nephew spille live på nettet – og støt unge kræftramte

Oprettet 30/09/2008 – 11:15

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Nephew inviterer den nye danske internettjeneste iMelos.com til gratis live koncert med Nephew – direkte transmitteret fra København.
Selve koncerten med Nephew er allerede udsolgt, men du kan stadig støtte den gode sag og sidde på første parket på iMelos.com, når det danske rockband går på scenen i Store Vega lørdag den 4. oktober.
Christian Gosmer fra Drivkræften og Tim Barrett fra Proof of Life glæder sig til koncerten i Vega og håber at rigtig mange vil se med på imelos.com.
Koncerten skal skabe opmærksomhed omkring de to netværk Drivkræften og Proof of Life og samtidig rejse penge til deres og Kræftens Bekæmpelses arbejde med unge kræftramte. Kræftens Bekæmpelse har blandt andet planer om at holde et årligt landsmøde, hvor unge kan møde andre kræftpatienter. Og både Drivkræften og Proof of Life har masser af ideer til arrangementer, som de gerne vil tilbyde medlemmerne.
Jo flere der ser med, jo flere penge går der til unge kræftramte
iMelos.com producerer koncerten for egen regning og garanterer et kontant sponsorat til arbejdet med de unge kræftpatienter. iMelos.com håber, at rigtigt mange vil hjælpe med at sætte fokus på de to netværk og den gode sag ved at klikke sig ind og se koncerten.
– Jeg tror, de fleste mennesker har haft kræftsygdommen tæt inde på livet. Alle ønsker, at de kunne gøre noget. Selv har jeg mistet min mor til kræft og har også selv været ramt af sygdommen. Det betyder meget for mig, at kunne hjælpe med at sætte fokus på Drivkræften og Proof of Life, udtaler Søren Dandanell Nielsen fra iMelos.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *