SEAT sænker danske priser på testvinderen Ibiza

Oprettet 15/08/2011 – 17:06

SEAT Ibiza er netop af det tyske bilblad AutoBild blevet kåret til den bedste bil nogensinde i kategorien små biler. Og nu sætter SEAT i Danmark trumf på og sænker prisen på Ibiza, så den fås fra 119.900 kroner.
SEAT Ibiza er netop blevet testet af det tyske bilblad Auto Bild, der kørte over 100.000 km i bilen for derefter at skille den ad og tjekke den. AutoBild gav Ibiza en samlet karakter på 1, hvilket placerer SEAT Ibiza på en suveræn førsteplads i testkategorien for små biler.
Nu går SEAT i Danmark skridtet videre og sænker prisen på SEAT Ibiza. Med en indgangspris på 119.900 kroner sænkes prisen med 6.000 kroner for den billigste Ibiza.
Ibiza er en uhyre populær model og når man ser testen i AutoBild og kender bilen som mig, så forstår man hvorfor. Vi vil nu gerne give endnu flere mulighed for at stifte bekendtskab med Ibiza og har derfor valgt at sænke prisen, siger SEATs danske direktør. Jesper Stoltenberg-Mathiesen.
Priserne på Ibiza sættes ned med:
Ibiza SC prisreduktion på op til 15.000 kroner.
Ibiza 5-dørs prisreduktion på op til 15.000 kroner.
Ibiza ST prisreduktion på op til kr. 9.700 kroner.
Arbejder løbende med at gøre SEAT mere attraktiv
SEAT har på verdensplan en ambitiøs vækststrategi. I Danmark betyder det, at SEAT Danmark hele tiden arbejder på at gøre SEAT så attraktiv som muligt for bilkøberne. Helt konkret betyder det, at SEAT justerer på priserne, åbner stadigt flere udsalgssteder, opgraderer showrooms og styrker kundeservicen.
Vi har et meget stærkt modelprogram med brændstoføkonomiske, familievenlige modeller i alle populære klasser. Og Ibiza er en af de allermest populære, så vi ser frem til med lavere priser at sende endnu flere Ibiza på gaden, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.
SEAT solgte i 2010 1.187 SEAT Ibiza.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *