Sebastian afslører titel og dato

Oprettet 18/08/2011 – 10:06

Det første Sebastian-album i 21 år får titlen ”Øjeblikkets Mester”, og det kommer den 24. oktober. Første single kan downloades i dag.
Efter 21 år lægger en af landets mest skattede sangskrivere an til et nyt studiealbum. Det bærer titlen ”Øjeblikkets Mester” og udkommer 24. oktober.
Allerede i dag udkommer singlen ”Dejligt Indeni”. Nummeret viser den varme, muntre side af Sebastians sangskrivning – både på melodi- og tekstfronten.
Albummet ”Øjeblikkets Mester” er resultatet af, at Sebastian har haft muligheden for at rydde bordet for sit populære musicalarbejde og i stedet dedikere sin tid til at skrive og indspille solomateriale. Det er der kommet 10 nye sange ud af, og de emmer af levet liv og kredser om temaer som liv, død, tro, politik – flettet med Sebastians sanselige lyrik og skarpe observationsevne.
Omkring sig har han haft sine nærmeste samarbejdspartnere gennem mange år – hvoraf nogle har været med siden 1970’erne. Holdet består af blandt andet Morten Kærså, Michael Friis, Klaus Menzer og Nils Henriksen. Udover det faste team har Sebastian allieret sig med en række stærke studiemusikere heriblandt Gustaf Ljunggren og Øyvind Ougaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *