Seniorer deltager på IVÆRK & VÆKST 2010

Oprettet 11/08/2010 – 09:43

Seniorer fra Østsjælland deltager på IVÆRK & VÆKST’ 2010 messen i Forum i København i september
Senior Erhverv Danmark ved afdelingen i Køge deltager med en stand på den kommende ’opfindermesse’ IVÆRK & VÆKST, der finder sted i Forum 10.-11. september. Foreningen, der har som formål at skabe og formidle nye jobs til 50+ seniorer fra lokalområdet, anser at netop denne messe har et stort potentiale for medlemmerne, både blandt de udstillende vækstfirmaer der alle er på vej frem, og blandt udstillingens mange gæster.
’IVÆRK & VÆKST er en spændende messe der rummer alt det nye der dukker frem i erhvervslivet, og her kan vi møde virksomheder der har akut behov for medarbejdere til at komme videre, det være sig indenfor salg, markedsføring, eksport, produktudvikling, økonomi eller andet, ligesom det kan være jobs eller projekter af kortere eller længere varighed. Uanset hvad, har vi seniorer med den nødvendige erfaring, kvalifikationer og fleksibilitet, klar til at gå i gang’ udtaler Frank R. Taarup fra Senior Erhverv. ’Vores medlemmer er omstillingsparate, og fyldt med gå på mod. De fleste har stadig en del år tilbage på arbejdsmarkedet og kan virkelig tilføre en virksomhed en vitaminindsprøjtning. Formidlingen koster ingenting for virksomheden, så det er bare at komme i gang. Vi er på stand nr. 506 begge dage’.
Senior Erhverv er en landsdækkende forening med 22 afdelinger, og støttes af Arbejdsmarkedsstyrelsen. Sjælland Øst dækker som navnet siger det østlige Sjælland, men samarbejder på tværs af regionerne og kan derfor rekruttere medarbejdere fra en omfattende, landsdækkende medlemskreds med praktisk taget alle faggrupper og kompetencer repræsenteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *