Skift varmekilde hos Bioteknik og få CO2 tilskud

Oprettet 11/08/2011 – 10:06

Det hidtil mindste og samtidig mest effektive automatiske pillefyr på markedet! Sådan lyder den korte forklaring på Harpero-pillefyret. Og hvad det betyder, kan siges næsten lige så kort. Nemlig en besparelse på 50 procent af fyringsudgiften for et almindeligt pillefyr og 60-75 procent på udgifterne, hvis man har et oliefyr. Og ikke nok med det.
Her slipper man nu også for støj og møg. Fyret sviner ikke, og det arbejder nærmest lydløst. også når det tænder. Derfor vil man sagtens kunne leve med det i det rum, hvor der udføres opgaver i husholdningen eller fritiden. For eksempel i bryggers eller kælder. Og størrelsen på pillefyret vil næppe udgøre et problem. Med blot 54 x 60 x 114 cm fylder det ikke meget mere end en lille skabsfryser.
Kontant tilskud
Træpillerne er som bekendt CO2 neutrale, idet de levende træer har optaget CO2 fra atmosfæren. Og det er ikke alene en fordel for miljøet, men nu også for brugeren af pillefyret, som gennem BioTeknik vil kunne opnå et kontant CO2-tilskud ved skift fra det gamle fyr til Harpero-pillefyr.
Passer sig selv
At pillefyret er fuldautomatisk betyder også, at påfyldningen af piller sker automatisk direkte fra tanken. Og den kan placeres næsten hvor som helst. På loftet, i kælderen eller i et rum op til 20 meter fra huset. Man kan dog også hælde pillerne direkte på fyret, hvis man foretrækker det.
Rensning af kedlen foregår ligeledes automatisk. Dog skal man selv tømme askeskuffen, men først når kedlen har brændt cirka en tons træpiller.
Styrer indeklimaet
Komforten er helt i top. Det avancerede styresystem måler konstant temperaturen inde og ude og reagerer omgående ved enhver afvigelse på blot 0,4 grader fra den indstillede stuetemperatur.
Samtidig er udnyttelsesgraden helt oppe på 97,1 procent, og den overgås ikke af nogen anden form for centralfyr. Endelig er der skorstens-temperaturen på blot 70 til 110 grader C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *