Skolestart med god samvittighed

Oprettet 11/08/2011 – 15:06

Skoletaske med samvittighed
Det ses tydeligt. Både i butiksruderne og reklametryksagerne. Det nye studieår venter lige om hjørnet. Det er nu de skolesøgende, små, unge som ældre, skal have revideret udstyret og indkøbt alt det vigtigste til de næste mange måneder. Det medfører, som vanligt, et øget fokus på de tasker, som poderne, i alle aldre, trasker rundt med.
Sensationel ”grøn” skoletaske – skabt af genbrugte fiskenetrester og flasker!
Hos Eventyrsport har vi netop fået en ny model ind, som vi vil gøre opmærksom på. Tasken, “Corker” fra Haglöfs, er banebrydende indenfor bæredygtighed. Den er nemlig fremstillet i 100 procent genbrugsmateriale.
Måske det kan lette samvittigheden en lille smule, hvis moden dikterer, at man allerede næste år skifter tasken ud med en ny model, (i en anden farve el. størrelse) fra samme serie …
Ud over sit grønne ophav, så er tasken selvfølgelig også begavet med de vanlige, skattede egenskaber fra Haglöfs designlinje, bl.a. er den anatomisk godt udformet og så er den nem at indstille.
Corker har tidligere været introduceret på markedet – men aldrig fremstillet i genbrugsmaterialer som den nu bliver lanceret. Modellen findes i flere str. fra XS-L og forhandles fra 399 kr. i alle Eventyrsports butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *