Smart sofa-tastatur

Oprettet 12/09/2008 – 12:43

I flere og flere hjem er der havnet en computer ved siden af TV’et. Det kan være at den hedder PlayStation 3, mediecenter eller “bare” er en laptop. Fælles for dem er at man tit savner et tastatur og en mus til internet, chat, menuer og felter ved siden af de øvrige fjernbetjeninger.
Det løser Sandberg nu på den mest elegante måde med deres “Sandberg Touchpad Keyboard”. Det ser godt ud, tilbyder mængder af genvejsknapper og udmærker sig ved flere andre specielle ting.
Anders Petersen, produktchef hos Sandberg A/S, uddyber: “Vi har tænkt hele brugssituationen igennem. Når man kun bruger touchpad’en læner man sig tilbage i sofaen. Derfor er touchpad’en i højre side og museknapperne i venstre, så hele musefunktionen kan klares med tomlerne. Skriver man derimod, vil man typisk læne sig frem og lade tastaturet hvile på lårene.
Derfor kan man lave venstre- og højreklik samt scroll med forskellige fingerkombinationer på touchpad’en og beholde venstre hånd på QWERTY tasterne. Samtidig har vi valgt et “smilende” tastaturlayout, som sikrer bedre ergonomi, når tastaturet er så tæt på kroppen. Vi bruger en radiobaseret trådløs forbindelse i stedet for infrarød. Det betyder, at man kan have modtageren siddende bag i mediecentret i stedet for at den sidder og stritter foran. Placeringen af alle funktionsknapperne har vi også gjort meget ud af, og NEJ: Selv om den store grønne mediecenter knap sidder lige foran mellemrumstangenten, så rammer man den faktisk aldrig
ved en fejl. Det skal prøves, for når man ser på billedet tror man det er løgn. Men det passer. Sandberg Touchpad Keyboard er virkelig et gennemtænkt produkt, som vi er meget stolte af.”
Selv om prisen ligger meget lavt, er kvaliteten i top og understreges af 5 års garanti, hvilket må siges at være flot for et tastatur. Modtager til USB-porten og batterier er inkluderet i prisen.
Wireless Touchpad Keyboard DK
Varenr.: 630-60
EAN: 5705730630606
Vejl. uds.: kr 499,00
14 hot keys
LED indicators for Fn Lock, Num Lock, Caps Lock and Low Battery
Touchpad with scroll function
Left and right mouse click buttons
USB Receiver
Power Consumption: <20mA Transmission Distance: Up to 10 metres Weight: 540 g Dimensions: 422 x 180 x 19 mm Operation Frequency: 2.4 GHz RF Requires 2 x AA Batteries (included)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *