Smarte skuldertræk

Oprettet 20/04/2010 – 10:53

De originale australske Envirosax-miljønet har mange sparede plastposer på samvittigheden. Nu kommer de også som smarte skuldertasker og mini-indkøbsnet i lommeformat.
Stadigt flere dropper plastposen og bruger et indkøbsnet, når de skal transportere varer hjem fra supermarkedet. Det er både godt for miljøet og for pengepungen – der er to-tre kroner at spare ved at sige nej tak til en af de dyre poser i plast. Og jo færre plastposer, der skal produceres, des mindre CO2-udslip.
Tendensen med at (gen)bruge indkøbsnet mærker man blandt andet hos det fynske firma Dyberg-Larsen. Her er salget af det australske indkøbsnet Envirosax steget eksplosivt de senere år, oplyser firmaet.
Senest har Envirosax udvidet sortimentet med to nye modeller, Minisax og skuldertasken Slingsax, der appellerer til alle dem, som foretrækker en net lille sag i stedet for en egentlig håndtaske. Eller som i en håndevending har brug for “noget at have det i”. En Minisax eller Slingsax fylder ingenting i sammenrullet stand og er lige til at trække op af lommen eller have med i håndtasken som back-up.
Envirosax-nettene er fremstillet af et tyndt og superstærkt materiale i stil med faldskærmsstof og har forstærkede syninger, så de holder til langt mere end plastposer.
Envirosax Minisax koster 29 kroner og Slingsax 79 kroner i vejl. udsalgspris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *