Sønderjysk Elitesport A/S ingår aftale om sportsplejemidler

Oprettet 17/08/2011 – 11:06

Sønderjyske Elitesport A/S som er aktieselskabet bag SønderjyskE superligahold i fodbold, SønderjyskE i Jack & Jones Ligaen i håndbold, SønderjyskE i AL-bank Ligaen i ishockey, samt 1. division dame håndbold, har netop underskrevet en samarbejdsaftale, som omfatter alle holdene under Sønderjysk Elitesport.
Samarbejdsaftalen betyder at Aserve, Scandinavia A/S skal leverer alle former for sportsplejemidler og sportsbandager til alle holdene det næste år.
Information om Sønderjysk Elitesport A/S:
SønderjyskE er den forkortede udgave af Sønderjysk Elitesport A/S. De driver og markedsfører elitesporten i Sønderjylland fra den fælles administration i Vojens.
SønderjyskE består af følgende hold:
Fodbold, herrer: Superligaen(Haderslev)
Ishockey: AL-Bank Ligaen (Vojens)
Håndbold, kvinder: 1. division (Aabenraa)
Håndbold, herrer: Jack & Jones Ligaen(Sønderborg)
Hos Sønderjysk Elitesport siger man om den nye aftale:
Sønderjyske Elitesport lægger vægt på kvalitet og service og begge dele har vi fundet hos Aserve Scandinavia A/S. Vores fysioterapeuter har testet Aserve’s produkter og fundet dem i topklasse. Det brede sortiment hos Aserve sammenholdt med den service og produktinformation Aserve kan give os, har været medvirkende til, at vi ønskede et samarbejde med Aserve Scandinavia A/S. Vi tror på, at Aserve’s produkter og viden kan være med til, at hjælpe vores spillertrupper til at være mere ”Fit for Fight” i fremtiden. Vi glæder os meget til samarbejdet med Aserve.
Hos Aserve Scandinavia A/S er vi meget tilfreds med, at Sønderjyske Elitesport, som er den eneste klub i Danmark med både fodbold, håndbold og ishockey på absolut topniveau, har valgt netop os som deres kommende samarbejdspartner. I kontrakten med Sønderjyske Elitesport er der lagt stor vægt på, at samspillet mellem leverandør, klub og de forskellige behandlere går op i en større enhed. At Sønderjyske Elitesport roser vore produkter, kvalitet og service, er den bedste anbefaling vi kan få, siger direktør Søren Jørgensen fra Aserve, Scandinavia A/S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *