Solcelle tasker – brug solenergi når du mangler strøm

Oprettet 28/08/2008 – 07:22

Solcelle tasker – brug solenergi når du mangler strøm
De originale solar tasker med indbyggede og effektfulde solceller er nu et seriøst alternativ til traditionel opladning af håndholdt elektronik så som mobiltelefon, Ipod, GPS, PDA, PSP, digitalkamera og bærbare computere m.fl.
Kraftfulde solceller – Opladning når det passer dig
Solcellerne lader allerede ved almindelig kontorbelysning. Opladning kan ske direkte fra solcellerne eller fra det medfølgende batteri, som lagrer overskudsenergi til senere brug. Taskerne generer 4 watt, hvilket betyder at 1 times direkte sollys vil give nok strøm til eksempelvis mere end 3 timers afspilning på en Ipod eller 1,5 timers taletid på en mobiltelefon.
Verdens kraftigste solar notebook taske
Den nye model Generator producerer op til 17 watt, hvilket gør den til den kraftigste solar notebook taske i verden. Kraftig nok til fuld opladning af en notebook fra en dag med sol. Ingen anden solar taske i verden kan dette.
Batteri er inkluderet
Alle Voltaic tasker leveres inklusive batteripakke, der lagrer den overskudsenergi, som tasken genererer. Tilgængelig opladning når du har brug for det, og ikke kun begrænset til at anvendelse i dagtimerne. Batteriet kan også lades via den medfølgende strøm- eller billader på traditionel vis.
Let tilslutning af elektronik
Alle tasker leveres inklusive 11 standard adapterer dækkende de mest gængse mobiltelefoner og anden håndholdt elektronik. Generatoren inkluderer også adapterer til standard notebooks. Yderligere adaptere kan tilkøbes.
Det “grønne” aspekt
Udover det miljømæssige aspekt i at benytte solen til at generere strøm, så er Voltaic tasker produceret af genanvendte sodavandsflasker (PET). Voltaic har arbejdet målrettet med at udvikle dette materiale, da det ikke tidligere har været tilgængeligt. Genbrugs PET materialet er meget let, ekstremt slidstærkt, UV resistent og vandtæt. Vigtigst af alt er, at det bruger væsentligt mindre energi at producere end traditionelt nylon og sætter nye standarder for miljøvenlig produktion.
Alle tasker leveres inklusive batteripakke samt et bredt adapter sortiment.
Priser fra 1.279,- ekskl. moms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *