Stofa forærer bredbånd væk

Oprettet 17/11/2008 – 15:53

Stofa tager hul på en fremtid med gratis bredbånd – i første omgang til Zaptor-kunderne
Stofa forærer nu en helt gratis internetforbindelse til alle kunder med den digitale boks, Zaptor.
Det gælder både nye Zaptor-kunder – og de kunder som allerede har en Zaptor-boks med en såkaldt bærelinie.
– Alle Zaptor-kunder med en Zaptorboks, har i dag en såkaldt bærelinie: En internetforbindelse, som sikrer at den digitale boks og de interaktive funktioner i boksen virker, forklarer direktør for Tv og Content i Stofa, Jørgen Kristensen.
Bærelinien har dog hidtil haft den begrænsning, at den alene har været benyttet af Zaptorboksen. Men nu begynder Stofa fra en ende af med at opgradere de mange bærelinier til en rigtig 256 Kbit/s forbindelse, som er hurtig nok til at tjekke mails og surfe rundt på forskellige hjemmesider.
Forbindelsen kan også bruges til telefoni. Stofa har netop med succes lanceret telefoni via bredbåndsforbindelsen (IP-telefoni).
– Det kræver også en bredbåndsforbindelse at få telefoni, så nu kan alle Zaptor kunder også få telefoni, hvor de kan ringe gratis til andre fastnet-numre i Danmark, siger Jørgen Kristensen.
Fremtidens internet
Umiddelbart lyder det som galimatias at forære noget væk, som koster penge alle andre steder.
– Men vi tager såmænd bare hul på en ikke så fjern fremtid, hvor internetforbindelser – i hvert fald på de lavere hastigheder – bliver gratis, spår Stofas administrerende direktør, Ole Simonsen.
– Jeg tror prisen på bredbånd vil nærme sig 0 kroner i fremtiden – og dermed står vores branche over for en kæmpe udfordring, når en bredbåndsforbindelse er noget man bare har. I Stofa tror vi på, at fremtidens muligheder ligger i at bundle – at levere internet, telefoni, tv og mobilt bredbånd i en og samme pakke – og den fremtid har vi taget hul på med vore PlusPakker, siger Ole Simonsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *