Store finaledag på TV 2

Oprettet 07/07/2010 – 16:51

Holland er klar til VM-finalen søndag 11. juli, og i aften findes den anden VM-finalist, når Tyskland og Spanien mødes i den anden semifinale direkte på TV 2 fra kl. 20.30. Men TV 2 er også klar til VM-finaledagen med et stort set up i Skuespilhuset ved Kvæsthusmolen i København.
Klokken 10.00 byder Morten Ankerdal, Heidi Frederikke Rasmussen, Natasja Crone, Thomas Kristensen samt eksperterne Flemming Povlsen, Troels Bech og Henrik Jul Hansen velkommen til 14 timers VM, Tour de France og NYHEDERNE. Alt sammen direkte fra Kvæsthusmolen, Sydafrika og Alperne, hvor Tour-feltet er nået til. Samtidig har NYHEDERNE reportere på plads i hovedstæderne hos de to VM-finalister, hvorfra der vil blive fortalt historier dagen igennem.
– Det bliver en fantastisk dag, som vi glæder os rigtig meget til at præsentere for seerne. TV 2 har dækket VM intenst og begejstret – og med stor succes – så det er helt naturligt, at vi hele søndagen fokuserer på VM-finalen. Når vi samtidig har vores VM-studie smukt placeret i hjertet af København, er det helt i tråd med tanken om Danmarks Største Fællesskab, at vi også rykker Tour de France-studiet og nyhedsstudiet til Skuespilhuset, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, der har ansvaret for både NYHEDERNE og SPORTEN.
Nyhedsvært Natasja Crone leverer NYHEDERNE kl. 10, 11, 12, 14, 16 og 19.00, men har naturligvis mulighed for at bringe sidste nyt, hvis der sker breaking news i løbet af dagen. Ellers er dagen i grove træk delt sådan op, at der i de første par timer er optakt til VM-finalen, mens Tour de France tager over i tidsrummet 13-18.00. Derefter er der igen fuldt fokus på VM-finalen, og de 14 timer fra Kvæsthusmolen slutter først ved midnatstid, når VM-finalen er blevet spillet og rundet af med pokaloverrækkelse, analyser og festbilleder fra verdensmestrenes hjemland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *