Stort prisfald på økologiske varer

Oprettet 12/01/2010 – 13:49

SuperBrugsen sænker priserne på økologi med 20 procent
Prisen på flere hundrede forskellige økologiske varer falder i de næste to uger med 20 procent i SuperBrugsen.
På denne måde ønsker kæden at give økologien en stærk start på 2010. Prisfaldet gælder fra mandag den 11. januar til lørdag den 23. januar.
“Sidste år hvor alle kun talte om discount og billige varer, lykkedes det os at fastholde det rekordhøje niveau fra 2008. Men det er ikke noget, der kommer af sig selv. Midlerne er massiv markedsføring i tilbudsaviser, butikker og andre medier og mange nye velsmagende økologiske varer”, siger kædedirektør Mette Maix, SuperBrugsen.
En ny opgørelse viser, at SuperBrugsen faktisk formåede at øge sit salg af økologiske varer i 2009 og nåede en andel på 5,5 procent af kædens salg af fødevarer.
“Vi er stolte over, at vi har bidraget til at fremme økologiske varer i en sådan grad, at Danmark i dag er det land i verden, hvor de økologiske varer har den største andel af det samlede dagligvareforbrug. Det vil vi fortsætte med i 2010 med nye initiativer, der stimulerer interessen for økologiske kvalitetsvarer yderligere,” siger Mette Maix.
SuperBrugsens fremstød for økologi sker som led i Coops ansvarlighedsplan “1-4-40”, hvor miljø/økologi er et af de 4 indsatsområder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *