Sync stereoørekop – høreværn og dynamisk lydgengivelse i ét

Oprettet 17/08/2011 – 11:06

Op til 100 millioner mennesker i EU lytter dagligt til bærbare musikafspillere, og mange af dem er unge mennesker. Men forskerne advarer om, at længere tids lytning ved høj lydstyrke kan give permanente høreskader, hvilket også kan forklare, hvorfor høretab hos teenagere er blevet mere almindelig.
Ekstra høj risiko for høreskader er der for dem, som bruger musikafspillere i støjende omgivelser. Et hold amerikanske forskere har konstateret, at 80 % af alle, der lytter til musik i støjende miljøer, sandsynligvis vil blive skadet af musikkens lydstyrke, fordi de har en tendens til at øge lydstyrken, så den er 13 dB højere end de omgivende lyde.
Beskyt din hørelse – nyd musikken!
De høreværn, som anvendes i industrien og andre støjende omgivelser, beskytter hørelsen, men ofte på bekostning af lydkvalitet og især bas, hvilket reducerer den musikalske oplevelse. Howard Leight by Honeywell lancerer nu Sync stereoørekop, som er en passiv ørekop med stereolyd.
Sync kombinerer høreværn med dynamisk lydgengivelse, takket være de patenterede Acoustic-kamre, som giver Sync en bas, der sjældent findes i industrielle høreværn. Sync hjælper også med at holde musikken på et sikkert niveau, så man kan lytte til musikafspilleren en hel arbejdsdag uden risiko for høreskader.
– Muligheden for at lytte til deres MP3-afspillere til arbejdet med HiFi-kvalitet giver brugerne et ekstra incitament til at anvende høreværn, forklarer Stefan Vincze, Product & Sales Manager for høreværn hos Honeywell Safety Products. – Kombinationen af ​​høreværn og musikoplevelse er stadig unikt på markedet, siger Stefan Vincze.
Både på arbejdet og i hjemmet
Sync har et stilrent design, der gør det muligt at bruge den såvel på jobbet som i hjemmet. Der er ikke behov for batterier, og lydstyrken justeres via musikafspilleren. Det tætsluttende design udelukker baggrundsstøjen effektivt, så behovet for at øge lydstyrken mindskes. Sync kan også tilsluttes til en mobiltelefon – man lytter i ørekopperne og taler i telefonens mikrofon.
– Med et SNR* på 31 er Sync optimal for dem, der arbejder ved lave og middelhøje niveauer af skadelig støj, som fx ved produktion, konstruktion og landbrug, men også til værktøjsarbejde i hjemmet og ved flyvning, hvor baggrundsstøjen ofte er høj, slutter Stefan Vincze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *