TDC er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden

Oprettet 10/08/2011 – 19:05

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt TDC for at give vildledende oplysninger om mindsteprisen og om den månedlige abonnementspris på TDC HomeTrio.
TDC havde i en periode fra 30. august 2010 til 10. oktober 2010 udbudt HomeTrio til en fordelagtig pris frem til årsskiftet. TDC angav i annoncerne mindsteprisen, dvs. den pris, som forbrugeren som minimum skulle betale for abonnementet i bindingsperioden. Den oplyste mindstepris var imidlertid lavere end den mindstepris kunder, der reagerede på tilbuddet i annoncerne, skulle betale.
Samtidig havde TDC på en meget iøjnefaldende måde oplyst, at kunderne kunne få tv for 0 kr. pr. måned resten af året, selvom der skulle betales 299 kr. pr. måned for HomeTrio (svarende til prisen for Home Duo), hvilket fremgik mindre tydeligt.
Markedsføringslovens § 3
Erhvervsdrivende må ikke i reklamer for varer eller tjenesteydelser anvende urigtige eller vildledende angivelser eller udelade væsentlige informationer, hvis det er egnet til at påvirke forbrugerens beslutning om at indgå en aftale.
TDC har medvirket til sagens oplysning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *