TDC køber Fullrate

Oprettet 13/03/2009 – 16:08

TDC har i dag indgået aftale om at købe aktierne i Fullrate A/S.
Fullrate har de seneste år været et af de mest succesfulde bredbåndsselska-ber i Danmark med udgangspunkt i gode kundeoplevelser til lave priser. Selskabet tilbyder landsdækkende telefoni og internetadgang via bredbånd, og siden februar i år har Fullrate også tilbudt mobilt bredbånd.
“Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads,” siger TDC’s adm. direktør og koncernchef Henrik Poulsen.
Fullrate har oplevet en kraftig vækst, siden selskabet gik på markedet i foråret 2006. Omsætningen i 2008 endte på 181 mio. kr., hvilket er en fordobling i forhold til 2007. Resultat før afskrivninger (EBITDA) var i 2008 35,7 mio. kr. mod et resultat på 15,4 mio. kr. i 2007.
“Fullrate har udviklet sig stærkt, og får nu de bedst mulige rammer for at fortsætte denne udvikling. Selskabet er et skoleeksempel på den type venture-aktivitet, som vi i SEED Capital søger, bidrager til og lykkes med,” siger Fullrates bestyrelsesformand og partner i SEED Capital, Lars Andersen.
Fullrate forbliver et selvstændigt brand i TDC-koncernen, og den nuværende ledelse fortsætter uforandret i selskabet.
“Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, hvor vi skal fortsætte med at tilbyde vores kunder høje hastigheder til lave priser, ” siger Fullrates adm. direktør Stig Myken.
“Fullrate bliver et nyt stærkt brand i TDC-familien, og jeg har store forventninger til selskabet. Derfor er det også vigtigt, at ledelsen fortsætter, så vi sikrer kontinuitet,” understreger Henrik Poulsen.
Fullrate har 110 ansatte og fordoblede i løbet af 2008 kundebasen, så selska-bet ved årsskiftet havde over 76.000 privat- og erhvervskunder, svarende til godt 4 pct. af det danske bredbåndsmarked. Selskabet forventer at fortsætte den kraftige vækst fremadrettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *