Telia lancerer Danmarks skarpeste dataabonnement

Oprettet 12/01/2009 – 16:45

Telia tilbyder nu Danmarks bedste dataabonnement, hvor de for kun 149,- kr. om måneden kan downloade, surfe, chatte og e-maile derudaf på deres mobil.
Udviklingen på mobilområdet går rigtigt hurtigt, og i dag findes der faktisk en gruppe af mobilbrugere, der stort set kun bruger deres mobil til at læse e-mail, surfe og chatte. Den gruppe tilbydes nu Danmarks bedste dataabonnement, hvor de for kun 149,- kr. om måneden kan downloade, surfe, chatte og e-maile derudaf på deres mobil.
Lanceringen af det nye dataabonnement passer godt sammen med Telias aggressive 3G-udrulning, hvor der alene november og december blev sat europæisk rekord i antallet af udrullede sites. I Danmark er der ingen, der udruller 3G hurtigere end Telia.
Abonnementet til den mobile bærbare computer
Mobilen er inden for ganske få år blevet en del forbrugeres foretrukne bærbare computer, og denne gruppe af forbrugere har ikke længere behovet for et abonnement, hvor de skal betale ekstra for taletid og gratis SMS’er.
”Vi kan se, at en gruppe af forbrugerne, typisk ejere af en smartphone, hovedsageligt ønsker at bruge deres mobil som en minicomputer, men ikke har brug for særligt meget tale, SMS’er og MMS’er. Den udvikling giver os mulighed for at udvide vores palette af produkter, og derfor lancerer vi nu et rigtigt billigt 3G-abonnement til de tunge databrugere,” siger Peter Krogsgaard, salgs- og marketingdirektør i Telia.
Interessant for mange iPhone-ejere
Selvom Telia Basic Surf, er interessant for flere kundetyper, spår Telia, at det hovedsageligt bliver iPhone-ejerne, der vil benytte sig af tilbuddet.
”Selvfølgelig kan alle typer kunder benytte abonnementet, men især iPhone-kunderne vil have interesse i dette abonnement. Mange iPhone-kunder har et rigtigt højt dataforbrug, og vil derfor kunne få glæde af de 10 GB data, der er inkluderet i de 149,- kr.,” fortæller Peter Krogsgaard.
Det billigste abonnement med fri data
Med Telia Basic Surf er der kun fokus på data, selvom man selvfølgelig også kan ringe, SMS’e og MMS’e med abonnementet.
Abonnement / md. Inkl 10 GB data
149 kr.
Tale/min.
0,79 kr.
SMS/stk.
0,20 kr.
SMS til udenlandske numre/stk.
3 kr.
MMS/stk.
3 kr.
Datatrafik udover 10GB – pr. MB (takseres pr. 10 KB)
10 kr.
Opkaldsafgift
0,39 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *