Thomas Hartmanns nye show

Oprettet 28/08/2008 – 12:16

Thomas Hartmann er klar med showet ”Extrospekt”, der byder på alt lige fra religion, teknologi, samfundsværdier, supermarkedskøer til toiletpapir og pensioniste
Thomas Hartmann er klar med showet ”Extrospekt”, der byder på alt lige fra religion, teknologi, samfundsværdier, supermarkedskøer til toiletpapir og pensionisters maniske trang til havearbejde. Der bliver kigget på både store såvel som små emner, når Thomas Hartmann sammen med den forsvarende Danmarksmester Elias Ehlers indtager de danske spillesteder fra 18. september til 6. november 2008.
Thomas’ tidligere stand-up udgivelser har hver især afspejlet forskellige facetter af hans personlighed, livsanskuelse og humor. I det nye show ”Extrospekt” forsøger Thomas nu at vise alle facetter på én gang. Det bliver dermed det hidtil mest ærlige og alsidige show fra den erfarne komiker.
”Jeg overvejede at lave et show om ét enkelt, overordnet emne, men gik væk fra idéen, da jeg ofte synes, at kadencen og kvaliteten af jokes lider under det; faren er, at man tager mindre interessante jokes og betragtninger med, fordi de passer ind i temaet, og udelader andre, idet de ikke passer ind. Det overordnede tema i ”Extrospekt” er derfor ting, der vækker noget i mig. Det kan være vrede, undren, glæde eller irritation. Alt andet end ligegyldighed. Hvis jeg selv var ligeglad med emnerne, hvordan skulle jeg så nogensinde kunne gøre publikum interesseret i dem?!,” siger Thomas Hartmann.
Thomas’ første one man show, ” Komikbokser”, kunne opleves live i 2001. Det var først med de efterfølgende, ” Hartmann X” og ” Hartmann 3, at der var mulighed for at opleve, eller genopleve, Thomas Hartmann på DVD. Derudover udgav han, sammen med kollegaen Jacob Tingleff, i 2004 showet ” Farvelagte Frustrationer” . Thomas Hartmanns tre DVD-udgivelser har alle opnået guldplader.
”Jeg mener, at en komiker altid bør betragte sig selv som sin nærmeste konkurrent. Alle mine fremtidige shows vil blive sammenlignet med de tidligere, og hvis jeg ikke kan overgå dem, er jeg på vej i den forkerte retning. ”Extrospekt” viser mig, som jeg er lige nu.”, siger Thomas Hartmann, der i år har krydret sin Danmarksturné med selskab fra ingen ringere end den forsvarende Danmarksmester – Elias Ehlers.
Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Trods sin unge alder er han allerede en komiker med overblik og evnen til at spille sammen med publikum. Og med sin fine titel i hus, har Elias allerede bevist, at han er en stjerne på vej frem og et navn, som man vil komme til at huske og høre meget mere til.
Billetsalget er allerede skudt i gang og billetter kan købes via billetnet.dk eller hos de lokale spillesteder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *