Tina Dickow ”Welcome Back Colour” Den 27. september udkommer Tina Dickows nye album”Welcome Back Colour”.

Oprettet 17/09/2010 – 15:15

Albummet giver et imponerende billede af, hvad der er sket for Tina Dickow gennem de sidste 10 år. Mere end 300.000 solgte album herhjemme, massevis af udsolgte koncerter og et utal af priser har gjort hende til nyere dansk musikhistories helt store kvindelige frontfigur.
Sidste år vendte hun hjem fra sangskrivereksilet i London, og i den efterfølgende periode har hun for første gang haft overblik over sin karriere og har samlet det hun kalder en celebration af de sidste 10 år iblandet et kig fremad.
Albummet består af to cd’er. Cd1 hedder “Welcome Up” og består af Dickows mest kendte radiosange + 3 nye numre. Heriblandt den netop nu storhittende 1. single ”Welcome Back Colour.
Cd2 hedder “Welcome Down” og består af akustiske genindspilninger af favoritter blandet med mere ukendte sange fra bagkataloget og 2 helt nye. Hér er altså 13 helt nye indspilninger, som i udgangspunktet er “en pige med en guitar”, stort set uden backing, som man kender Tina fra hendes intime solo-koncerter.
På dette album gæster de solister, hun har haft mest med at gøre i sin karriere, nemlig Steffen Brandt, færøske Teitur og islanske Helgi Jonsson. Albummet byder blandt andet på Zero7-kollaborationen, “Home”, B-siden “Strong Man”, den sprit-nye ode til hendes nye hjemby “Copenhagen” og favoritter som Room With A View, Break Of Day og Halleluja.
At sangskriver-eksilet i London er skiftet ud med København betyder også, at et nyt liv og en ny vinkel på musikken er i kortene, og titlen er både en hentydning til, at Tina Dickow fra sin nye platform har været på genopdagelse i alle farverne i det første kapitel af sin karriere, samtidig med, at det indikerer at et nyt kapitel kan begynde.
Tina Dickow tager på sin største Danmarks-turné til dato i november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *