TovesGalleri giver lyd fra sig

Oprettet 12/09/2008 – 16:59

De færreste forbinder shopping med musik, men det skal der laves om på. Lørdag d. 20 september samt 4. oktober går TovesGalleri i luften med et nyt musikalsk koncept, som hedder Sangskrivergalleriet, hvor der er gratis entré.
Sangskrivergalleriet er stedet hvor den smalle, den brede og folkelige musik dyrkes. Det er stedet, hvor kendte og mindre kendte musikere og sangskrivere kan få deres musik ud til folk. Egentlig kører projektet på forsøgsbasis, men ideen er, at skabe nogle anderledes oplevelser til gavn for alle de besøgende, og hvis konceptet viser sig at være en succes, vil der komme mange flere koncerter ude i fremtiden.
Oplev Ida Østergaard og Nikolaj Wolf fra 12-15 lørdag d. 20. Sept.
Siden Ida Østergaard startede sin musikalske karriere i 2006 er tingene gået stærkt. Hun har blandt andet etableret songwriter-kollektivet Trip Trio med to andre singer/songwriter. Og som én af de seks finalister i P3’s igangværende runde af karrierekanonen, er der pludselig sat ekstra spot på den unge sangerinde. Hendes tekst- og sangunivers favner bredt, og den musikalske nerve er inspireret af legendariske sangstemmer som Kate Bush og Alanis Morisette.
I studiet “Ulvetoner”, som også lægger navn til mandens eget pladeselskab, sidder Nikolaj Wolf ofte oppe om natten og dyrker sin passion for musik. Nikolaj drømmer, Nikolaj sanser, Nikolaj føler, mærker og tænker sit. Om alt mellem himmel og jord. Han bruger det meste af sin vågne tid til at omsætte alle disse indtryk og billeder til ord og toner. Tekst og musik. Liv og lyd. Den sarte, sfæriske, drømmende tone, som udgør det meste af Wolfs musikalske udladninger, har udmøntet sig i et nyt album, der bærer titlen “Simplicity”. Albummet, der følger fornemt op på “Duality”-debutalbummet fra 2005, udkommer den 19. maj på føromtalte selskab, “Ulvetoner”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *