Tre nye på Ligalandsholdet

Oprettet 12/01/2009 – 12:56

Jens Gjesing, AGF, Kenneth Emil Petersen, AC Horsens, og Johnny Thomsen, SønderjyskE, får chancen på Ligalandsholdet som følge af skader hos Jonas Troest, Mikkel Bischoff og Steffen Kielstrup. Ligalandsholdet rejser på træningsophold i Phuket torsdag den 15. januar.
En skade forhindrer Jonas Troest i at få debut på ligalandsholdet. Foto Per Kjærbye
Landstræner Morten Olsen har i løbet af mandag fået bekræftelse på afbud til Ligalandsholdet fra tre skadesplagede spillere.
Jonas Troest, OB, Mikkel Bischoff, Brøndby IF, og Steffen Kielstrup, Vejle Boldklub, har alle måttet melde afbud som følge af skader. De bliver erstattet af henholdsvis Jens Gjesing, AGF, og Kenneth Emil Petersen, AC Horsens, og Johnny Thomsen, SønderjyskE.
Jens Gjesing, der er noteret for 12 ungdomslandskampe, fylder 23 år tirsdag, Kenneth Emil Petersen med en fortid i de sjællandske klubber Solrød og Herfølge fra 1998 fylder 24 år på selve Ligalandsholdets afrejsedag torsdag, og Johnny Thomsen er 26 år gammel.
”Skader er altid en del af vores lod, når vi tager af sted på træninsgturene med denne gruppe af spillere kort efter jul og nytår. Men det giver som bekendt nye muligheder,” konstaterede landstræner Morten Olsen allerede i forbindelse med afbudene fra Thomas Rasmussen og Anders Randrup i sidste uge.
Landstræneren har til dette års udgave af Ligalandsholdet valgt at se bort fra spillere fra AaB og FC København, fordi de to klubber skal i aktion i sektsendedelsfinalerne i UEFA Cup’en allerede i februar, hvor klubbernes spillere opnår international erfaring.
Af de 21 spillere i den seneste udgave af Ligalandsholdet, der i januar sidste år var på træningstur til Oman, Qatar og Bahrain, blev 15 af spillerne benyttet på A-landsholdet løbet af sæsonen 2008.
Ligalandsholdets træningsophold er af det thailandske fodboldforbund blevet ændret fra Bangkok til Phuket, hvor holdet træner og spiller på Surakul Sports Stadium.
Ligalandsholdstruppen består af aktuelle og potentielle landsholdsspillere fra først og fremmest de danske klubber.
Der er afrejse fra Københavns Lufthavn torsdag den 15. januar og hjemkomst søndag morgen den 25. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *