TV 2 og Boxer indgår distributionsaftal

Oprettet 17/08/2011 – 11:06

Boxer og TV 2 har underskrevet aftale om distribution af TV 2 på det jordbaserede tv-sendenet (DTT-nettet), når TV 2 bliver betalingskanal til januar.
Aftalen indebærer, at TV 2 bliver en del af alle Boxers tv-pakker. Dermed risikerer ingen af Boxers nuværende og fremtidige kunder at stå uden TV 2 fremover.
– Det er glædeligt, at vi nu har fået den første distributionsaftale på plads, og at TV 2 dermed er tilgængeligt for alle de tv-seere, som ønsker at modtage TV 2 med en antenne – uanset om det er derhjemme i stuen eller i sommerhuset, og uanset om det er i en kanalpakke eller alene som TV 2s hovedkanal, siger TV 2s adm. direktør, Merete Eldrup.
I tre af Boxers tv-pakker Boxer MINI, Boxer MIX og Boxer MAX vil TV 2 automatisk indgå.
Boxers fjerde pakke – Boxer FLEX8 – vil fortsat bestå af 8 tv-kanaler, som man selv frit udvælger blandt 22 af de bedste og mest populære tv-kanaler. I denne pakke tilvælger man selv TV 2 som én af de 8 tv-kanaler, man selv vælger. Derudover vil man kunne vælge at købe TV 2 i løs vægt,
altså som en enkeltstående tv-kanal. Det vil være første gang nogensinde, at de danske tvforbrugere kan købe bare én enkelt tv-kanal.
– Med aftalen skaber Boxer sikkerhed om TV 2s distribution efter nytår via antenne. Hos andre distributører har der været tvivl om, hvorvidt TV 2 kom i alle tv-pakker, men den tvivl findes ikke, når man modtager TV 2 via Boxer, forklarer adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.
Modtager man tv med en antenne, og ønsker man at modtage TV 2 fra januar skal man være kunde hos Boxer. Man kan enten vælge mellem de fire tv-pakker, som Boxer tilbyder, eller man kan vælge at købe et programkort hos Boxer, som udelukkende giver adgang til TV 2.
Man skal sikre sig, at ens modtageudstyr er Boxer-godkendt. Det er forbrugernes garanti for, at det fungerer og kan modtage TV 2 fra januar. Rent teknisk skal fjernsynet eller den digitale modtagerboks være i MPEG4-standarden. I boksen er der allerede en indbygget kortlæser, mens man til sit tv skal anskaffe sig en kortlæser, som man indsætter i tv’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *